Tamat sudah bulan madu !!

 

3 bulan , 1 minggu .. wife cuti berpantang.. Dan hari ni , dia akan kembali bertugas.. Ini bermakna , Qhaliff dan Zahra .. akan aku jaga sendiri !

Apakah yang akan berlaku nanti ? Mudah jer.. Kalau aku diam tanpa berupdate di FB , bermakna aku sedang kejar mengejar dengan Qhaliff ! Kalau aku ligat je dok post gambar atau status di FB , bermakna dua dua sedang tidur !

Tapi aku rasa la kaannn … kannn ….

Photo: Adeh...

#cosmoderm

Kaaannnnn …

Photo

Aku akan dibuli mereka ! Huhhh..

Photo

Jelir lidah ehhh ???? Tak pe , tak peeeee ….

11 ulasan:

  1. alamak... daddy kena buli ler... hehe

    BalasPadam
  2. Hambekkk...selamat bertabahlah ye....

    BalasPadam
  3. Super daddy sungguh la ni...hebatttt....nak jadi cm bro...kalau boleh

    BalasPadam
  4. Amboi Zahra! Comel je main jelir lidah kat daddy dia. Haha

    BalasPadam
  5. sangat respect dengan encik ben, househusband.... zame lo ni, wife or husband, sama2 berganding bahu dalam membina rumahtangga bahagia.... anyway, selamat bergembira dengan anak2.... this is the time to treasure their precious moments growing up together.....

    darijejaritembamku.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Rambut baby zahra, unik!! Cun tau!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI