Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 Ogos 2014

‘Trick’ mu sudah dalam poketku !!

 

Minggu lepas , aku cuak giler bila dengar Zahra menangis ! Aku kelam kabut amik dan dukung.. Pastu dia pasti akan meronta ronta ! Berpeluh di dahi…

Minggu ni ? Segalanya telah aku tahu ! Jangan kau permainkan lagi daddy mu ini ! Telah rahsiamu itu dibongkari ! Hehehehe.. Hehehehhe.. Hahahahahhahahah !

Giler kejam punya ketawa ..

Dia akan menangis untuk mendapatkan perhatian aku ! Bila dukung , terus senyum ! Atau membebel dulu.. Seolah macam nak kata..

“ Ya Allah… lambat betul laaaa nak dukung kitew nieee.. “

Kalau atas jam 2 petang.. dia punya perangai lain skit ! Dia nak tidur tapi payah ! Caranya ? Mudah jer.. Biarkan dia menangis dalam 4-5 minit.. Pantau la .. bukan biarkan..

Kemudian , gi amik dia .. dukung.. terus duduk atas bola gym.. InshaAllah , dia akan lena hingga jam 5 petang ! Huhuhuh…

Manakala abangnya ? Kalau belah petang tu.. mudah jer.. Mandikan dan bagi susu kambing NGM8 ! Inshallah akan lena punya ..

Dan daddy baru boleh update blog ..

16 komen :

Haslinda Hassan Ali berkata... [Reply to comment]

comeynya

sya mokthar berkata... [Reply to comment]

taktik zahra letewwww.kecik lagi dah pandai ye. *menangis sebab comel sangat*

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

misi seterusnya akan lebih mudah setelah semuanya disiasat..yesss..

Jueliza Jamani berkata... [Reply to comment]

wah abg ben dah terror. hehheheheh

bungaitucantik berkata... [Reply to comment]

hehe..comey sgt! bese bdk nanges bkn minx susu ker..huhu

Siti Nur Amalina Abidin berkata... [Reply to comment]

ok, gambar ni abg ben tak nampak muda..haha

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hahaha
kesian zahra,
dh x menjadi trick dia.
lpas ni mesti di ada trick lain.
hehe.

calrase patrick berkata... [Reply to comment]

pastu bile dha tdur termimpi hebat juga ya daddy zahra nhe..heE

Cik Tia aka Cik Ungu berkata... [Reply to comment]

Haha comel gler taktik die...bang ben dh bleh bace tricks dowg,syabass...hehe

azman ahmad berkata... [Reply to comment]

Tak sabar nk jadi Daddy

azman ahmad berkata... [Reply to comment]

X sabar nk jadi Daddy

Pn Sheila berkata... [Reply to comment]

Mesti la nak daddy yer take attention kan Zahra. ...

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Good daddy gooddddd hehehehe

Engku Muzahadin berkata... [Reply to comment]

Ragam anak2, seronok layan kan

asha hana berkata... [Reply to comment]

hahah terbaik la zahra. :D

Jia Rizaira berkata... [Reply to comment]

Abeslah trick daddynya dah tau. Lepas ni mesti ada trick baru...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI