Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Ogos 2014

Zahra , 3 bulan !

 

Hari ni bawak Zahra Nur Iman amik suntikan ke 3 .. Hehehe.. Esok genap dia 3 bulan usianya.. Alhmdulillah.. Nampak macam lebih matang dari abangnya yang mana 3 bulan dok malu malu kucing lagi.. Zahra , lebih terserlah part ‘bebel’ .. Nak bebel dah diaaa !

Photo

Tapi ada satu masalah.. Dia baru baik dari sakit mata.. Boleh ke suntik ? Hurmmmm … Aku bgtau wife , suruh suntik lepas aku balik dari Paris je nanti .. Dia ok je.. Tp camana pun kena wat temujanji dengan klinik kerajaan dulu..

Wife call .. Dan nurse nasihatkan datang dapatkan pemeriksaan terlebih dahulu. Setuju je la ..Gi lepas lunch je sebab dah lewat pon nak gi belah pagi..

Lepas Zohor , terus gi klinik yang jauhnya .. cuma 5 minit dari rumah ! Hehehe.. 5 minit memandu yer… bukan jalan kaki.. heeee… Di klinik , cam biasa .. tunggu je la nombor giliran dipanggil. Lama gak.. Ramai orang .. Apa nak buat kan ? Sabar je laa..

Aku jaga Qhaliff . Wife dukung Zahra.. Qhaliff , sibuk nak gi bermain dengan rakan sebaya tapi aku tak lepaskan.. Agak keras corak permainan Qhaliff.. Kang menangis anak orang.. huhuh…

Aku bawak masuk dia dalam kereta dan wife tunggu masa utk berjumpa doktor .. Hurmm.. ngantuk ! Qhaliff lena dah dalam kereta .. Aku buat keputsan , gi isi minyak dulu .. Nak tunggu , lama tuuu ..

Hampir kul 4 petang .. siap ! Wife kata kena cucuk gak sbb sakit mata dia dah beransur baik .. hurm..

Harap harap takde masalah kesihatan pasni …

Photo

2 komen :

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

SERIOUS MUKA ZAHRA.. MACAM BAMBENGGG !!

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Rasa kejap je kan dah tiga bulan... Comel Zahra tu ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI