Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 6 Ogos 2014

Zahra ke saloon !

 

Mula mula ke tempat biasa Qhaliff gunting rambut di Alamanda .. Tapi saloon tu terpaksa menolak untuk gunting rambut baby sebab ada kes ..

Hurm… kena gunting gak ni.. Kalau aku buat , aku mesin sampai botak jer.. Tapi wife tak kasi .. Heee… Cukur je ? Er , panjang nak bahas part ni .. Maka gunting skit skit je dulu..

Aku ingatkan Zahra lain dari Qhaliff.. Tapi ? Tapi ? Hehehe.. Jangan gunting rambut anak ketika mereka mengantuk .. heee…

Kan dah meraung ! Tapi teruskan je gunting rambut dia.. Touch up skit skit jer.. Tak sempat nak kasi pendek abis .. huhhuh… Sian dia tengok dia meraung bersungguh sungguh ..

Dan hasilnya …

Haaa…. tu dia… Kecik rupanya kepala Zahra ni .. heeee…

8 komen :

Zuraida Rahim berkata... [Reply to comment]

Kalau anak lelaki senanglah nak botakkan je.. Anak perempuan mana boleh botak..

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

tetap pacakkkk !!! hewhewhew

Semut Senyum berkata... [Reply to comment]

hehhehe.... comey zara rambut pacak-pacak... lama tak jenguk blog sifu ben... tup2... qhaliff dah dapat adik... saya lama sgt stop blogging...

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

rmbut pacak btl.hehe..comey sggh

Etuza Ezawarna berkata... [Reply to comment]

agak lama saya tak online berblog sampai dah adik ya qhalif..tahnia ya Ben

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

rambut pacak sangat tu..kena cukur skali lagi kot..

Azi Azidah berkata... [Reply to comment]

SY CUKUR SENDIRI JER.. BUAT MASA TIME MENYUSU.. SAMBIL MENYUSU KAN BBY SAMBIL TANGAN KERJAKAN KEPALA DIA.

antalya berkata... [Reply to comment]

ooo patutlah anak2 u putih melepak. ngikut kulit mak nye

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI