Zahra ke saloon !

 

Mula mula ke tempat biasa Qhaliff gunting rambut di Alamanda .. Tapi saloon tu terpaksa menolak untuk gunting rambut baby sebab ada kes ..

Hurm… kena gunting gak ni.. Kalau aku buat , aku mesin sampai botak jer.. Tapi wife tak kasi .. Heee… Cukur je ? Er , panjang nak bahas part ni .. Maka gunting skit skit je dulu..

Aku ingatkan Zahra lain dari Qhaliff.. Tapi ? Tapi ? Hehehe.. Jangan gunting rambut anak ketika mereka mengantuk .. heee…

Kan dah meraung ! Tapi teruskan je gunting rambut dia.. Touch up skit skit jer.. Tak sempat nak kasi pendek abis .. huhhuh… Sian dia tengok dia meraung bersungguh sungguh ..

Dan hasilnya …

Haaa…. tu dia… Kecik rupanya kepala Zahra ni .. heeee…

8 ulasan:

  1. Kalau anak lelaki senanglah nak botakkan je.. Anak perempuan mana boleh botak..

    BalasPadam
  2. hehhehe.... comey zara rambut pacak-pacak... lama tak jenguk blog sifu ben... tup2... qhaliff dah dapat adik... saya lama sgt stop blogging...

    BalasPadam
  3. rmbut pacak btl.hehe..comey sggh

    BalasPadam
  4. agak lama saya tak online berblog sampai dah adik ya qhalif..tahnia ya Ben

    BalasPadam
  5. rambut pacak sangat tu..kena cukur skali lagi kot..

    BalasPadam
  6. SY CUKUR SENDIRI JER.. BUAT MASA TIME MENYUSU.. SAMBIL MENYUSU KAN BBY SAMBIL TANGAN KERJAKAN KEPALA DIA.

    BalasPadam
  7. ooo patutlah anak2 u putih melepak. ngikut kulit mak nye

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.