Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 30 September 2014

Abang sakat adik ! Adik sakat ?

 

Kul 11 malam ! Aku dah warning wife untuk masuk tidur awal.. Dalam jam 10 gitu tapi dia masih nak mengosok baju kerja. Hurm.. Aku terima je la alasan tu dari dia kata ..

Abang mai tolong gosok sat .. boleh ?

Heee… cari bala namanya .. Hahahaha.. Aku malas benar nak pegang iron ni ! Sebab aku gosok sehelai baju , amik masa 5 minit !! Tak nak nampak ada kedut kedut langsung !! Hahahaha ..

Ok tak alasan tu ? Heee..

Haa… sambung… Pastu dalam jam 11 malam , baru pakat pakat semua masuk tidur ! Zahra yang dah lena jam 10 malam tu , terjaga gara gara abang dia wat bising .. Adehh..

Best part.. Bila adik dah terjaga , dia masuk bilik.. baring sebelah mak dia dan dia lenaaaa !! Adik dia mula buat onar ! Abis aku ditendangnya. Bising laa.. ajak berbual laaa .. Adehh.. Tengok jam dah 12 lebih !!

Wife dah mula menguap ! Sebelum dia tinggalkan aku dengan Zahra berdua , aku tunjuk satu video klip dari AiA .. Terus dia amik Zahra , peluk cium pastu tidurkan ! Hahahaha.. Menjadi helah aku.. heee..

Semua dah tidur .. tinggal aku jer ! Adehhh.. Ni semua Qhaliff punya pasal laaa ! Arggghhhhh…

9 komen :

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Hahah nahgty qhaliff..sian zahra..eeh sian daddy

Nadirah Mohamad berkata... [Reply to comment]

Cesss...taktik tak boleh tahan...mesti aleh-aleh mak juga kena tidurkan ni..hahah...yer la takper la..

Bapaknya dah jaga sehari suntuk waktu siang... :p

annies MAN berkata... [Reply to comment]

Dah bijak guna tektik ye ... :D

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

pandai dah si qaliff tu ye..nasiblah daddy dia tu...hehe

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

video klip dari AiA ..caman tu ben? nk tau gak..

Aza/Rin/Na berkata... [Reply to comment]

..best kan jadik mr mama..? hehehehe

norzatul shima berkata... [Reply to comment]

sian.. mak gak yg kene buat sume... hehehe...


http://cikanozzshoppe.blogspot.com

Nurul Nadiah berkata... [Reply to comment]

video tu video ape abg ben?

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

video apa tu Ben?musykil gak kak ni.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI