Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 September 2014

Aku semakin kurus ?

 

Ada yang tegur muka aku semakin cengkung.. kurus ! Tapi perut ada naik skit laa gara gara dok abiskan makanan Qhaliff ! Dia makan skit je skang.. Aku kena makan saki baki dia.. cam aiskrim Magnum tuuuu.. hehehe ..

Terus terang la nooo.. Aku dah tak gi gym utk serius bersenam sejak Zahra muncul. Tak de masa dan kalau ada pon , aku dah sangat penat. Sekadar bersenam keluarkan peluh jer ..

Aku pon dok fikir .. Apakah yang buatkan aku slim cam Brad Pitt ni ? Hurmm.. Suppliment protein ? Nehhh … Apa eh ? Aku puas pikir sambil minum susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ni .. Sememangnya aku minum sehari 2 kali .. pagi sekali dan malam sekali .. Yang lain , lain kali ! Heee…

Makan , banyak aku.. Takde sekat sekat.. Apa aku nak makan , aku bedal ! Tapi yang pasti la .. lepas makan banyak , malam tu aku minum susu kambing ni untuk lawaskan perut dieesokkan harinya .. Heheheh ..

Tu je la pon.. Aku cuma amik #NGM8 ni sebagai minuman harian aku. Tak minum susu lain dah .. Ni pon stok nak abis dah .. Nak kena order lagi.. untuk aku minum dan jual ! Eh , aku dah jual ?? Dah jadi agen ke ? Hehehe..

Untuk pengetahuan korang , aku dah jadi .. eh , wife aku dah jadi agen Nutri Goat Miracle 8 ni .. Ni pon gara gara permintaan kawan kawan yang nak beli direct dari aku termasuklah keluarga aku.. Ramai nak ! Tak larat nak bagitau diorang yang aku tak jual.. Dan akhirnya aku mengalah.. jual jugak laaa…

Hurm.. bagi mereka yang nak beli dari aku , leh la pm aku di Facebook , BEN ASHAARI. Area Cheras dan Putrajaya boleh la antar.. Lain area , aku pas pada agen lain yer .. Aku tamo pos.. hehehe.. Segan kat staff pon..

4 komen :

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

Eloklh tu dh krus.. tringin gak..

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Hamis tak nutrigoat ni?
Rosmiza Ali Official Blog™

kucha lana berkata... [Reply to comment]

boleh ambil iktibar nie tuk jadi kurus balik...hu3

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Untuk manfaat seisi keluarga juga pendapatan sampingan..syukurlah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI