Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 29 September 2014

Berbaloi guna BATOOK ORI !





Bukan dia je yang ulang nak beli.. Aku sendiri pon dah berbotol pakai.. Untuk Zahra, Qhaliff dan aku sendiri bila rasa kembung dan lenguh lenguh..

Panas ke ? Tak laaa… selesa je bila pakai minyak ni.. Bau pun tak menyesakkan hidung.. Hehehehe.. Memang aku syorkan la mana mana kawan yang ada baby , tak payah guna yuyi.. beli je minyak ni ..


Mana nak beli ? Hurm.. Order je kat agen dia di Pati Batook Ori.

3 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

order jer kat Big Brother...he he he... senang cerita...

shehan ismail berkata... [Reply to comment]

btul. mmg bkesan. ada gak beli kt fb tu..

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Boleh cuba juga nanti.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI