Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 22 September 2014

Berubah selepas demam !

 

Entah tiba tiba dia mengemari ayam goreng ! Sebelum tu , tengok pon dia tak lalu ! Tiba tiba … selepas demam terus jadi antu ayam.. sama cam bapak dia ! Hurmm..

Tadi gi makan di Kenny Rogers… Amik setengah ekor untuk aku.. Memandangkan dia pon dah jadi antu ayam , setengah ekor tu dah tak cukup untuk aku seorang makan !! Biasanya ok jer… tapi tadi , dah kongsi dengan Qhaliff.. tak pasal pasal tak cukup.. hahaha..

Anak punya pasal.. makan laaaa.. Daddy tak kenyang pon tak peee.. Asal anak kenyang..

Dalam kereta… dia lena siap berdengkur.. sian… lapar rupanya ..

10 komen :

Lynn Munir berkata... [Reply to comment]

Hehe...besar bagai johan sihat
Besar bagai johan kuat...

shamiera osment berkata... [Reply to comment]

perubahan yang baik untuk anak-anak..kalau lepas demam kurang selera makan pasti risau juga kan... :)

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

kenyang die makan ayam..dekat pipi simpan ayam jugak erk..ehhee

Ahmad Sufi berkata... [Reply to comment]

hehe,im newbie jemput singgah http://freeispercuma.blogspot.com/

Ahmad Sufi berkata... [Reply to comment]

http://freeispercuma.blogspot.com/

Noor Aini berkata... [Reply to comment]

Its been quite long i didnt visit ur blog.. ur son is all grown up and getting more handsome than his father..hehe..

Nadirah Mohamad berkata... [Reply to comment]

Heeeeeeee...comel lah Qhaliff..
takper as long as dia nak makan...lagi risau kalau dia taknak makan...:)

Jemput join...
Giveaway "Saya Nak Sihat" Sept 2014

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehehe lepas ni berebut la ngan daddy bab2 ayam ya Qhaliff

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hehehehe..biase la tu abg ben..ank2 ni pas dorg sihat semula mmg dia balas blik seleranya tu..maklum la ms x sihat tu selera tu kelaut..hehehe

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

demam tkde selera nak makan, dah sembuh.. tu yang rasa lapar

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI