Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 September 2014

Bila mereka tidur ..

 

Photo

Ya Allah … baru aku faham perasaan mak aku bila anak anak lelakinya tidur ! Kalau tak tidur , pakat bergaduh la , bertekak la.. pastu ditambah dengan main kat luar .. hahaha ..

Ingat lagi masa aku kecik dulu.. Kecik tak kecik la.. dalam sekolah rendah .. Tinggal di kawasan flat jer .. asal nak panggil balik ke rumah , mak aku jerit kuat kuat ! Abis satu flat dengar ! Hahaha.. Best part ialah.. bukan mak aku je buat gitu ! Hahahaha ..

Sekarang aku tau camana rasa .. bila anak main sendirian .. bila anak mengubah deco rumah .. bila anak buat screen test atau buat konsert di kala adiknya tidur !

Dan sekarang aku tau betapa nikmatnya bila anak anak tidur ! Bukannya kita akan turut tidur tapi dapatlah buat kerja lain.. Kalau tak , dah macam Tarzan jer … huhu …

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI