Bila mereka tidur ..

 

Photo

Ya Allah … baru aku faham perasaan mak aku bila anak anak lelakinya tidur ! Kalau tak tidur , pakat bergaduh la , bertekak la.. pastu ditambah dengan main kat luar .. hahaha ..

Ingat lagi masa aku kecik dulu.. Kecik tak kecik la.. dalam sekolah rendah .. Tinggal di kawasan flat jer .. asal nak panggil balik ke rumah , mak aku jerit kuat kuat ! Abis satu flat dengar ! Hahaha.. Best part ialah.. bukan mak aku je buat gitu ! Hahahaha ..

Sekarang aku tau camana rasa .. bila anak main sendirian .. bila anak mengubah deco rumah .. bila anak buat screen test atau buat konsert di kala adiknya tidur !

Dan sekarang aku tau betapa nikmatnya bila anak anak tidur ! Bukannya kita akan turut tidur tapi dapatlah buat kerja lain.. Kalau tak , dah macam Tarzan jer … huhu …

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.