Bila Qhaliff dah sihat ..

 

Masa dia sakit ulser tu , aku kasi dia air zam zam.. Berselera dia minum. Mungkin perubahan rasa pada lidah dia tu buat dia selera minum. Selain tu , wife buatkan ice blended dan ais krim bandung sendiri.. Susu tu , guna susu kambing Nutri Goat Miracle 8. Heheheh ..

Sebenarnya aku risau je dia tak baik lagi ulser tu , hari ni.. Kang asyik menangis , naya aku.. Boleh bikin stress wooo ! Tapi bila dia bangun pagi ni , mood dia ceria jer.. Terus mintak air untuk minum dan ais krim Magnum. Aku risau nak bagi sebab masa tak sihat tu , meraung dia makan ais krim magnum ni.. Mungkin keras kot ? Kena kat ulser dia .. Hurmm..

Tapi jangkaan aku meleset .. Dia berselera je minum dan dan makan roti telur mak dia buat .. Pastu mandi , dan makan nasi lemak pulak ..

Dan kembali ceria bermain !!

Legaaa aku…Alhamdulillah..

4 ulasan:

  1. try bagi makan aiskrim vanila pun okey jugak bro ben....

    BalasPadam
  2. kalau tak boleh makan lagi eskem Magnum tu, aunty boleh tolong makankan Qhaliff...hik hik hik...

    BalasPadam
  3. Dah dot aiskrim seronok la budak.tak kacau kita dah,main sndr2 je.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI