Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 September 2014

Bila si kecil main air liur !

 

Photo

Kalau Zahra boring , dia start main sembur air liur. Bila dia wat gini , sememangnya buat aku geram dan gi ‘gigit’ dia ! Hahaha.. Serius , dia merelakan ! Dia rela digigit dari ditinggalkan keseorangan ! Yang lain ada kat dapur ! Dia boring la kan ? Sebab dia tak leh nak ikut ! Hahahaha ..

Orang kata .. bila si kecil mula main air liur , abis la ibu dia.. Gugur byk rambut ! Hahaha .. Aku gelak jer .. Takde kaitan laaaa .. Dan tiba-tiba suara wife di dalam bilik..

“ Adoi.. banyaknya rambut gugur ! “

Erk… kebetulankah itu ?????

10 komen :

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

comel zara...

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

pernah jugak dengar pasal rambut gugur tu. haha. kebetulan kot.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

hu hu hu, masa Ash suka main air liur tu pun memang sama rambut gugurrrrrr!!!! tak taulah kebetulan, mitos atau pun memang ya...

mas saari berkata... [Reply to comment]

memang ada betulnya.. saya kalau anak dok asyik main sembur2 air liur ni memang byk rambut gugur.. heheheee

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hehheehehe..
x kesah ler gugur ker x..
janji comel bila diorg buat bagitu.

Qider berkata... [Reply to comment]

maknanya ibu beliau kena banyak rehat..lagipun hormon sama, semua dah dapat ke baby, jadi ibu kena jaga badanlah untuk lebih sihat..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Rata rata orang cakap macam tu abang ben,, betul jugalah ibu gugur rambut,, garu je kepala pening tengok baju anak basah air liur je..hehehe..

Hanamichi Michi berkata... [Reply to comment]

Gramnye..comel-comel...

Bandung Special berkata... [Reply to comment]

comeynyeee...
nak jalan2 ke Bandung, jom tengok blog saya...

http://bandungspecial.blogspot.com

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

first time dengar nih ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI