Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 September 2014

Bila takde internet abis !!

 

Hahahaha .. Youtube tak leh pasang dah ! Tak leh nak layan ABC dan Ultraman dia .. Terus terkedu.. Dia bagi aku.. Aku kata dah tak boleh .. Haaaa haaa !!  Terus dia bosan …  Tak tau nak wat apa ! Maka pilihan permainan dia ialah , guling guling …

Bila kawan aku dah tolong settlekan .. dan dia … kembali …

Anti sosial ???

11 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hikhikhikhik...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

ha ha ha, main guling2 adalah alternatif terbaik...tapi jangan salah guling pulak...

Keyna berkata... [Reply to comment]

hehehe.. ni baru kanak2, kalau suami kita lagi kesian bila internet xleh guna... mesti teringat kat samurai seige dia.. hahahahah

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

qhaliff oh qhalif.. haha kelakar. guling-guling..

Ibu Ann berkata... [Reply to comment]

Normal...

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Ajarlah dia baca buku, hehe..Anak2 zaman sekarang memang nak ngadap tab saja..

Cahaya Yangmaher berkata... [Reply to comment]

anak syaya pun sama asek nak youtube ajer, suka tgk how to make robot dan sebagainya. tapi saya risau takut dia tgk benda bukan2..sobsss

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Hahahaa..qhalif2. ..nasib tak main tarik rmbut adik die

mama maman aka yana berkata... [Reply to comment]

itu budak yg stress internet dah abis.. camner lak la mak bdk bohsan internet abis data.. haha

simaasyamimi berkata... [Reply to comment]

budak budak zaman sekarang kemain kan

syazana berkata... [Reply to comment]

Toto kita sama la qhalif

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI