Bila takde internet abis !!

 

Hahahaha .. Youtube tak leh pasang dah ! Tak leh nak layan ABC dan Ultraman dia .. Terus terkedu.. Dia bagi aku.. Aku kata dah tak boleh .. Haaaa haaa !!  Terus dia bosan …  Tak tau nak wat apa ! Maka pilihan permainan dia ialah , guling guling …

Bila kawan aku dah tolong settlekan .. dan dia … kembali …

Anti sosial ???

11 ulasan:

  1. ha ha ha, main guling2 adalah alternatif terbaik...tapi jangan salah guling pulak...

    BalasPadam
  2. hehehe.. ni baru kanak2, kalau suami kita lagi kesian bila internet xleh guna... mesti teringat kat samurai seige dia.. hahahahah

    BalasPadam
  3. qhaliff oh qhalif.. haha kelakar. guling-guling..

    BalasPadam
  4. Ajarlah dia baca buku, hehe..Anak2 zaman sekarang memang nak ngadap tab saja..

    BalasPadam
  5. anak syaya pun sama asek nak youtube ajer, suka tgk how to make robot dan sebagainya. tapi saya risau takut dia tgk benda bukan2..sobsss

    BalasPadam
  6. Hahahaa..qhalif2. ..nasib tak main tarik rmbut adik die

    BalasPadam
  7. itu budak yg stress internet dah abis.. camner lak la mak bdk bohsan internet abis data.. haha

    BalasPadam
  8. budak budak zaman sekarang kemain kan

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.