Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 17 September 2014

Cara mudah untuk tingkatkan trafik blog anda !

 

Dengan menggunakan telefon pintar yang menggunakan sistem android , sila download app EDISI BLOG ini .. Daftar dan ..

 

Pasti akan korang kagum punya ! Haaaa… Pilih je kategori mana korang nak .. dan bacalah mana mana blog kegemaran korang .. Siap boleh bookmark lagi ..

Bagi blogger , sila ping entri terbaru korang di sini.. Dan jangan lupa , promote pada pembaca korang yang setia tu supaya mudah nak baca entri terbaru korang di sini.. tak payah nak bukak Facebook dan cari … kan kan ?

Bagi aku , aplikasi ni sangat menarik , ringan dan tidak menghauskan bateri telefon pon .. Setakat ni , lebih 200 blogger dan bukan blogger dan memuat turun ke telefon pintar mereka.. Korang dah ?

36 komen :

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Dah donload.AA cuba nak daftar tp x dpt2 lagi.huhu

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Dah...hehehe

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

dah...dah ping 3-4 ketul entri dah rasanya...hik hik hik..

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

dah tapi tapi tak lepas2 nak ping ..

Ayoi Kema berkata... [Reply to comment]

nk donlod gakssss

-iLLa- berkata... [Reply to comment]

untuk iphone xdak la tu kan ;(

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

nice sharing...

Mrs Velentine berkata... [Reply to comment]

wow menarik ni

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Dah register. Tapi ada problem. Tak bley log in. Asyik kluar 'salah kata laluan, sila cuba sekali lagi'..ppffttt...rasanya dah betul. Tgh tunggu admin check nih.

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

nak try install jugak la

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

as salams,

apps ini utk mereka yg menggunaka android sahaja ke?

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Tq ben. X pernah tau psl ni

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

dahpun download aplikasi nie..memang mudah kan,..

skuterlady berkata... [Reply to comment]

dah... tapi bila nak try tinggalkan komen, tak boleh pulak... dok ulang kat page tu jugak...nape tah...

skuterlady berkata... [Reply to comment]

dah... tapi bila nak try tinggalkan komen, tak boleh pulak... dok ulang kat page tu jugak...nape tah...

skuterlady berkata... [Reply to comment]

dah try tapi tak leh nak tinggalkan komen lah...nape tah....

zai jamilah adam berkata... [Reply to comment]

dah apply...tq bgtahu...

fauziana samat berkata... [Reply to comment]

saya baru jer berblog..terima kasih atas perkongsian ini

zai jamilah adam berkata... [Reply to comment]

@-iLLa- ada...search google+...sy dah install kat iphone & ipad...

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

lepas baca status qaseh semlm terus saya download...mmg mudah

Etuza berkata... [Reply to comment]

inshaAllah nak juga nanti..time yang relex..try malam ini ..TQVM bro Ben..

Marjiana Sani berkata... [Reply to comment]

wah..best2.. nak dunlod le

Ezwan Amrin berkata... [Reply to comment]

App ni mmg terbaik...simple & user friendly :)

Elieza berkata... [Reply to comment]

Marvellous! Akan cuba soon!

anne berkata... [Reply to comment]

boleh cuba ni.

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

dah install dah!! bagus jugak bende alah tu,,

Tips Memilih Supplement Sendi Yang Betul

AZENI AHMAD berkata... [Reply to comment]

wahhh.. best nie..
kena try download nie...

Nor Azua berkata... [Reply to comment]

dah install baru nak cuba, macam best!

AllAboutLife berkata... [Reply to comment]

http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/

tq brader...tengah nak menambah follower dan menambah rakan blogger. sila beri tunjuk ajar...i follow you..hihihi

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

Sudahhhhh.. sebelum tido baca blog dulu ...

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Dah download jugak..memang best kan edisi blog ni

Nor Murni Fairouz Rafingi berkata... [Reply to comment]

Baru nak daftar...nice sharing! Tenkiu ben..

Karya Mahirah berkata... [Reply to comment]

KM dah download.. tak tau pun pasal ni huhu..

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

CN dah guna,mmg puas hati,sng sgt nk blogwalking ;)

BoLong aNak sempoRna berkata... [Reply to comment]

Thanks info abg ben

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

Dah install dan ping sekali.. Hehe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI