Glasses Online: Ray-Ban RB3095 untuk isteriku !

 

Patutlah ramai orang suka beli online jer sekarang ni ! Masuk web , tengok mana berkenan .. pilih.. dan bayar ! Pastu tunggu ! Tak puashati , sila hubungi mereka untuk dapatkan penjelasan ! Ahaaa .. Tak yah nak ulang alik kedai gitu ..

Maka , aku gi tgk la design design cermin mata yang ada di Glassesonline setelah dicadangkan oleh seorang rakan blogger. Terus terang , aku tak suka beli cermin mata melalui online ni.. Tak puas ! Tapi aku nak try gak setelah dia tunjukkan kat aku spek yang dia dapat ! Amboiii ..

Aku berkenan Ray-Ban. Lama dah nak try tapi belum terbuka hati nak cuba .. hehhe.. Aku lebih berminat dengan gaya Oakley yg lebih moden rekabentuknya.. Tapi apa salahnya cuba gaya lama kan ?

Masuk ke laman web Glassesonline , aku belek satu persatu .. Perghh.. Giler murah ! Siap bagi diskaun lagi .. Aku selalu je tengok kat kedai cermin mata.. Harga , mmg telan air liur je laa.. Huhuh..

Ada banyak brand kat sana.. antaranya ,Ray Ban ,Oakley , PradaPersol , Carrera ,Super , Gucci ,Emporio Armani ,Maui Jim ,Tom Ford , Police .. iskh.. banyak laa.. Dari A-Z punya jenama !

Ok.. aku dah buat keputusan ! Aku nak amik Ray-Ban RB3025 Aviator Large Metal 001/57 Polarized ni !

Ray-Ban RB3025 Aviator Large Metal 001/57 Polarized

Harga ?? Mahal ke ???

image

Amacam ??? Hehheheh .. Murah kan ? Aaahh .. Kata dah .. Selesai part pilih barang , checkout .. settlekan part pembayaran dan .. tunggu barang sampai ! Penghantaran , percuma yer .. Kita akan dapat email pemberitahuan mengenai pembelian dan juga penghantaran ! Jangan risau ..

Tak sampai seminggu  ( macam aku punya dah bagitau 2-3 hari jer ) , cermin mata aku tiba jugaaa di tangan aku ! Happy laa … sebab kali pertama nak pakai  Ray-Ban ..Ala ala Tom Cruise dalam Top Gun gitu.. hahahaha .. Asyik tengok kawan kawan je pakai kan ?

image

Terus bukak .. dan try !!

Photo

Amacam ? Sesuai tak ?? Hehehehe… Orang kata , Ray-Ban ni , perempuan pakai pon sesuai ! Hurmmm.. aku kasi test wife pakai.. Amacam ? Dia sesuai tak ?

image

Memandangkan sekarang ni , dia je yang memandu kereta .. maka cermin mata yang aku dah jatuh cinta ni , aku kasi dia je la.. Aku beli lain nanti ! huhuhuh… Sukaaaa dia !!

Ray-Ban tiruan ke yang aku beli ni ? Hurm.. aku dah tgk kat Youtube dan bandingkan.. Aku senyum selepas tu .. Lalalalala …

Amacam ? Berminat gak ? Hehehe.. Gi survey je dulu.. Tengok tengok .. Kot ada yang berkenan atau leh syor pada kawan kawan .. Yelah , kalau dah murah , beli la kan ?

Nak tau lebih lanjut , sila ke http://www.glassesonline.com.my/ .. Cepat , kang abis stok kang… Haaa… Aku syorkan , amik yang polarized !

67 ulasan:

  1. Subhanallah! Cantiknya your wife Mr. Ben!

    BalasPadam
  2. Biar btl harga dia tu?? Mak aiiii....

    BalasPadam
  3. ok motif utama tgk ni nak tgk isteri abg ben..ekekek.

    boleh gitu?

    BalasPadam
  4. sy dh penah nmpk wife ben depan2, masa kat pasaraya darussalam...nampak ben dukung qaliff.hehe

    BalasPadam
  5. comel sey riben...awek tu pun comel jugak..hehehehe

    BalasPadam
  6. muka seiras sangat,
    dah tahu mana qhaliff dapat pipi tu...hehe

    BalasPadam
  7. sy klik je entry ni, terus cari pic wife abg ben.haaa..! akak cantik! dah padan sgt spec tu ngan dia..:-D

    http://anakperak.com

    BalasPadam
  8. Dtg cni nk tgk kak zila n terjah spek ray ban..haha..bdk sklh masih xmmpu nk beli ray ban cenggini..hiks! ;)

    BalasPadam
  9. Cantik wife abg ben..
    WoW! Murah..blh buat birthday present utk suami ni...nk survey laa

    BalasPadam
  10. Bukak entry ni terus scroll down cari gambar wife a. Ben... manis & ayu orangnya :)

    BalasPadam
  11. Wahhhh first time fiza tgk k.la kat blog aben! .rayban tu gojesss kak!

    BalasPadam
  12. klu tak ori... memeleh air mata pakai... uhuhuh pernah beli tuk husband. last2 tak kuasa la ehh... mata gedik.. nak yang ori je...

    BalasPadam
  13. Haha...Semua cantik barangnya cantik, harga cantik, orangnya pun cantik.

    BalasPadam
  14. subhanallah.. cantikk org nye.. semoga bahagia abg ben hingga syurga.. manis je wife abg ben.. :)

    BalasPadam
  15. subhanallah.. cantikk org nye.. semoga bahagia abg ben hingga syurga.. manis je wife abg ben.. :)

    BalasPadam
  16. nice segmen here abg ben! btw http://www.glassesonline.com.my/ mmg proven shop which provide services yang sangat bagus, barang berkualiti dan yang penting harga yang sangat murah. ini semua berdasarkan pengalaman saya sendri. mungkin kebanyakkn org risau tentang originality produk, tapi insha allah semuanya original. most of online shop nowadays provided branded and designated glasses from the OEM distributor, sebab tu mereka mampu jual dengan harga yang murah berbanding harga kedai; yang meliputi kos sewa kedai dan etc. kalau nak beli spec yg branded bleh lah beli di situ. lagipun byk review pasal glasses online di blog2. all positive. btw, i got my tag heuer there! separuh harga dari harga survey di kedai.

    BalasPadam
  17. betulla...Qhaliff ikut muka wife, Zahra ikut muka abg Ben..

    Seronok tengok family ni..Alhamdulillah..semoga sentiasa dalam lindungan rahmatNya..AMIN

    BalasPadam
  18. Muka qhaliff lembut mcm ibu..
    Cer pn zila buat duckface...:-P

    BalasPadam
  19. Hye k.zila.. heehee :)
    Qhaliff versi pompuan nie!!

    BalasPadam
  20. OK..now paham nape Qaliff ngan zara comel sangat..kikiki

    BalasPadam
  21. Sesuai! Lelaki pakai pun ok.. Perempuan pakai pun ok.. 1st time tengok wife abg ben.. Cantiknya kulit.. Apa rahsianya? ^_^

    BalasPadam
  22. terpengaruh dgn entri ni & dah angkat 1 RayBan kat situ.... :)

    BalasPadam
  23. Cantiklah ray-ban nih. Org yg memakainya pon cantik. Ok...Qhaliff ikut muka mak dia ☺

    BalasPadam
  24. Cantiknya kak zila...baru tau dagu, pp qhaliff n zahra ikut sapa...n qhaliff mmg ikut muka kak zila...

    BalasPadam
  25. Lawanya wife brader. Patut la anak2 comel. Macam mak diaorg...hehehe

    BalasPadam
  26. patut lah Qhaliff ngan Zahra comel..parents nya kacak dan cantik..betul la, muka Qhaliff ikut wife abg ben..

    BalasPadam
  27. Wiwit kak la ! Hikssss comeiiii ..

    BalasPadam
  28. Okey abg ben. Nak kena ckp kat incik suami ni. Benda2 camni mmg dia suka sgt. Pastu nak yg original je. Melayang berapa byk pun bukan dia kisah. Saya je yg xpernah dan xsuka nak pakai. Rasa mcm gelap je pandangan ni.
    Cantik isteri abg ben. Mana la tak tumpah kuah kan. Tu pasai Zahra dgn Qhaliff segak dan comel sgt. Tahniah abg ben

    BalasPadam
  29. Owh Abg long ngn Zara ikut ibu..putih..heheh

    BalasPadam
  30. Klu ori gitu la harganya.tp klu tiruan kt pdg besar 60++ je..apa2 pun u'r wife cun..berkaca mata tu...hihihi

    BalasPadam
  31. salam kak zila...ehhhh... aben tolon sampaikan salam pada kak zila... ^_^... smart ray ban... memang menjadi pilihan dan idaman hati...

    BalasPadam
  32. Lau abg ben balik kelatan nk beli rayban ori dri us blh ke kbg kerian. Dpn pasar mlm lama@roti perling. Kt c2 mmg betul2 ori n murah.

    BalasPadam
  33. @Atikah SismoonMURAHHH????....big No...mahal giler bagi saya yg miskin ini....mcm2 boleh beli dgn byk tuh...

    BalasPadam
  34. Kami di GlassesOnline Malaysia berterima kasih ke atas review Ben ini. Saya seronok membacanya :)

    BalasPadam
  35. Polarized tak best lah, saya suka yg normal je.. Polarized view jd terang tapi tak natural beauty gitu.. Hehe

    Tp tq for this review.. Akan ku terjah glassesonline :-)

    BalasPadam
  36. Waaaa.. Ramai datang terjah ni.. First time jumpa masa kat KB MAll dlu..

    BalasPadam
  37. laju laju tgk sbb nak tgk isteri en ben.. hehe

    BalasPadam
  38. Manis la wife abg ben..dtg cni sbb nak tgk wife abg ben je.. Xbce terus scroll down tgk..haha,nte krm slm kan kite dekat dye ye.

    BalasPadam
  39. akhirnyaaaa.mmg cantik yur wife.cantik sesangat.subhanallah.
    n yes mmg tepat tekaan sy, qhalif ikut muka mak dia.kulit pon sama

    BalasPadam
  40. wah a.ben...gambar wife jer ader watermark...takut gambar wife kena cilok ehhh....hahhaha:)

    BalasPadam
  41. Cantik jelita isteri En Ben ..Macam muka Qhaliff la hehehe

    BalasPadam
  42. bagai pinang dibelah dua.... hihi ... mmg lawa ray ban tu

    BalasPadam
  43. Ben pun peminat Oakley dan rayban?
    Sama ler dengan Mr Husband saya.
    Collector

    Rayban Tanduk plak lepas ni dia aim..

    *Wife Ben pakai Rayban size apa?
    Fuza try size 58 beso gabak!

    BalasPadam
  44. Hai Pn. Zila... Cun giler... WOW!

    BalasPadam
  45. Baca entry ni sebab nak tengok mama Qhaliff n Zahra.. ;)

    BalasPadam
  46. makin sweet ur wife dgn ray-ban tu. ;)

    BalasPadam
  47. Yeah2, at last bknln gak dgn wife ben. Comel cam qhaliff.

    BalasPadam
  48. Tak pernah pakai spek2 ni.. mahal jugak yek spek ni..

    BalasPadam
  49. comel sungguh bini abg ben,, aauuummmm

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009