Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 September 2014

Ke Magic Fest Putrajaya lagi !

 

Hehehe.. Selfie sebagai tanda bukti ni ! Bukti nak ke Picc , Putrajaya untuk tengok Pro Shop Demo #2 .. live depan depan diorang buat magic… Leh tangkap la camana diorang punya trick yang selama ni kita anggap mereka mengamalkan sihir ! Haaaaaa !!

Semalam dah tengok persembahan pertandingan punya tapi yang ni di booth masing masing .. Ada banyak booth yer !

Esok hari terakhir tau ! Teringin nak mencuba atau jadi ahli silap mata pada anak anak anda ? Sila la beli barangan silap mata yang dijual di situ.. hehehe ..

Untuk jadual esok , boleh la rujuk entri aku Jom ke ‘ Magic Fest Putrajaya’ ni. Gi la bawak anak anak.. Jangan lupa tengok persembahan diorang sekali … Ada di jadual esok tau ..

5 komen :

Asha Lya berkata... [Reply to comment]

Byknya booth diorg yg pasti meriah

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

best juga....selamat menghibur.

timm bill berkata... [Reply to comment]

bestnya! kalaulah dekat..

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

dlm nlko pg td pn ad invite peserta magic ni..kagum btl tgk

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Jauh la plak Putrajaya.seronok jugak dpt main magic dgn anak2.mesti anak2 suka.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI