Ke Magic Fest Putrajaya lagi !

 

Hehehe.. Selfie sebagai tanda bukti ni ! Bukti nak ke Picc , Putrajaya untuk tengok Pro Shop Demo #2 .. live depan depan diorang buat magic… Leh tangkap la camana diorang punya trick yang selama ni kita anggap mereka mengamalkan sihir ! Haaaaaa !!

Semalam dah tengok persembahan pertandingan punya tapi yang ni di booth masing masing .. Ada banyak booth yer !

Esok hari terakhir tau ! Teringin nak mencuba atau jadi ahli silap mata pada anak anak anda ? Sila la beli barangan silap mata yang dijual di situ.. hehehe ..

Untuk jadual esok , boleh la rujuk entri aku Jom ke ‘ Magic Fest Putrajaya’ ni. Gi la bawak anak anak.. Jangan lupa tengok persembahan diorang sekali … Ada di jadual esok tau ..

5 ulasan:

  1. Byknya booth diorg yg pasti meriah

    BalasPadam
  2. dlm nlko pg td pn ad invite peserta magic ni..kagum btl tgk

    BalasPadam
  3. Jauh la plak Putrajaya.seronok jugak dpt main magic dgn anak2.mesti anak2 suka.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009