Kids SoCun , pakaian kanak kanak !

 

Kids SoCun menerima tempahan baju kurung kanak-kanak, gaun kanak-kanak, Jubah kanak-kanak, simple dress berlengan pendek untuk kanak-kanak dan kaftan kanak-kanak.

Kids SoCun menerima tempahan baju kurung kanak-kanak, gaun kanak-kanak, Jubah kanak-kanak, simple dress berlengan pendek untuk kanak-kanak dan kaftan kanak-kanak.

clip_image002

clip_image004

clip_image006

clip_image008

Kami menerima order setiap masa, kami hanya akan tutup tempahan sekiranya tempahan sudah penuh. Kami juga menerima tempahan jahitan butang comel pada baju anak anda.

Kami akan datangkan pelbagai lagi design comel untuk kanak-kanak dari masa ke semasa.

Silalah melayari dan like page FACEBOOK kami : Baju Bayi dan Kanak-kanak – Kids SoCun

INSTAGRAM : kids_socun_wfs

Whatsapp : 012-4843463

Msg : 012-4636750

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.