Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 10 September 2014

Koleksi Resepi Menawan Hati Periuk Tekanan Noxxa !

 

Tu diaaaa ! Siap buku khas kooo !! Sebuah buku ni dijual RM20 .. Wife beli dua .. katanya ..

“ Untuk abang jugaaaa .. “.

Pandai jual nama aku .. Adeh..

Terus terang , sejak ada periuk Noxxa ni , aku dah tak payah nak tanya nak makan apa ari ni .. Semua dah ada dalam kepala dia ! Haaa.. Aku pulak jadi risau .. Risau buncit kooooo ..

Semalam , dia wat masak kambing ni haaa .. Memang , abis aku jilat kuah kuah dia ! Hahahah .. Adeh.. maaf la yer.. Dah sedap ! Gitu laa..

Periuk Noxxa ni ramai dah orang guna tapi sayangnya , ada yang tak tau camana nak menggunakan dengan sebetulnya.. Maksud aku tu , kira guna abis abisan laaa ! Dah beli mahal mahal , takkan simpan wat tukun tiruan kan ? Haaa..

Hurmm… Ok , serius ! Kalau aku yang guna .. confirm aku simpan dalam kotak ! Hahahaha… Banyak sangat butang nak kena tekan haaa.. Mcm time bomb lak ..

Tapi , kalau ada buku resepi ni.. aku rasa … hilang segala masalah !

Hurm.. mana beli ? Aku pun tak pasti la wife aku beli mana .. Lupa lak nak tanya.. Tokey dia pon tak suruh aku promote .. tapi memandangkan dah ada yang tanya , sila la google tajuk buku tu.. InshaAllah akan jumpa pemiliknya ..

12 komen :

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

terbaik lah..:)

kha berkata... [Reply to comment]

Dah cari buku tu..tp xtau sama owner ke tidak..pasal harga rm25 sebijik..jumpe kat fb..betul ke?

nasa mulia berkata... [Reply to comment]

saya dah jadikan periuk ini tukun tiruan selama 4 tahun, sekarang baru nak buka kotak & guna...hehehe

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Jimat masa! Bestnyaaa

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Dah terjebak. Tapi belum dpt lagi periuk ajaib ni sebab main kutu..hahaha...

hanniKASIM berkata... [Reply to comment]

Product amway...harga x pasti..
http://www.amway.my/Shop/Product/Product.aspx/Noxxa-Electric-Multifunction-Pressure-Cooker-Join-and-Save-?itemno=237775

ayus halim berkata... [Reply to comment]

bestnya periuk ni.

Tq ben post entri ni. Boleh la ushar-ushar nanti:)

Anyway jemput singgah rumah saya
http://tipssihat-ibuzara.blogspot.com/

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

hehehe lepas ni mesti makin berisi la sebab selalu makan yg sedap2 jer hehehe

sumysya berkata... [Reply to comment]

Best nya...singgah r http:sumysya.blogspot.com

hayati halib berkata... [Reply to comment]

Mmg best.

Khai Ching Ang berkata... [Reply to comment]

Sy Amway distributor,tp x pnh force org lain beli brg atau join,cuma share apa yg sy tau kpd org lain utk bantu mereka.WeChat:MichaelKCKC 017-4416931(Michael),Michael-Ang@hotmail.com,https://www.facebook.com/dragontooth007 utk contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.Thx 4 concern ye.

MAT NOR berkata... [Reply to comment]

Wife saya pun guna noxxa untuk masak nasi, lauk dan kek. Memang senang dan jimat masa. Dapur gas guna sekali sekala jer...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI