Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 10 September 2014

L’AROME Apple Stemcell Slimming Serum pulak ?

 

Puan Roazizah offer aku satu produk.. Dia mintak aku review produk ni. Terus terang , dulu aku ke gym , aku akan pakai satu jenis losyen yg bertujuan untuk membantu pembakaran lemak di bahagian pinggang dan  perut ! Pergh.. lemak degil giler kat situ !

Ok , aku terima .. Sebab dia kata ramai dah pakai .. Aku pon ok je laa.. Bagi alamat dan dia post . Bila dapat je produk tu , aku amik gambar dan post ke Facebook. Saja nak tengok respon rakan rakan yang mungkin dah gunakan produk L’AROME ni..

Antara komen yang aku terima pada status tu ialah ..

  • Sayaaa dah gunaaa ... mmg berbaloiii ... scratch mark yg mengandung punnn dhh kurang ... perut pun dh kempisss
  • waahhh ben pon pakai larome..heheh mmg nak kena cuba ni..dh order tp belom sampai
  • .aku pkai byk 5 pump tp x rasa panas...merah skit jer...lemak tebal nau2 gamaknyer...haha...
  • Dh gne...terbaikk...
  • dh guna gak...jalur gemilang kat perut kesan preg dh menipis..guna lom sampai seminggu..
  • ni guna ntuk perut bncit pn boleh ye..hehe
  • Akak pun dah guna..mmg terbaik lah..

Tak caya eh ? Leh rujuk kat SINI ..

Ok , giliran aku lak nak try.. Aku kasi wife gak try.. Nak aku kesan sampingan terutama part kepanasan dan gatal ketika panas tu ..

 

Sebelum tu , aku dah diberitahu mengenai cara nak pakai dan juga kesan selepas pakai ..

Cara yg berkesan utk Menggunakan L'arome:

●Pastikan diri dalam keadaan Bersih iaitu selepas mandi.

●Pastikan permukaan sapuan kering, bebas dari air.

●Picitkan Serum ditangan bermula dengan 1 Punch dahulu. Jika kurang Panas, tingkatkan penggunaan sehingga rasa panas yg selesa. (MAKSIMUM TIADA HAD JIKA BOLEH TAHAN KEPANASAN TERSEBUT)

●Sapukan secara bulatan arah lawan jam utk serum tersebut meresap ke dalam Liang2 roma dengan sempurna. Sapu sehingga kering. (Kalau boleh, tepuk-tepukan, cubit-cubitkan permukaan sapuan, utk lebih cepat serum meresap kedalam liang roma)

●Gunakan Konsisten 2 kali sehari, Pagi dan Malam.

●Teruskan langkah2 ini secara berterusan sehingga anda nampak kesannya. ======================== Kesan-kesan Awal menggunakan L'arome: ========================

●Akan terasa panas tetapi akan hilang kepanasan tersebut secara berperingkat.

●Akan terlihat kulit bertukar menjadi kemerahan (ini kerana kesan pembakaran lemak sedang berlaku)

●Akan rasa sedikit gatal2. Ini Normal. (Ini kerana Kesan daripada Toksin2 yg dibakar oleh L'arome sedang berlaku) Ini semua hanya akan berlaku di permulaan penggunaan sahaja.

Awas !!

•Jangan terkena mata atau alat sulit.

•Pastikan tangan yg diguna utk sapuan, di basuh bersih menggunakan sabun.

•Jangan sapu terlalu banyak, kerana serum ini panas.

Hurmmm… Apa pendapat aku ? Memang panas sedikit dan sedikit gatal.. Tapi lama lama hilang ! Kuruskah aku ? Hehehehe .. Kang aku cakap aku kurus , aku mmg dah kurus.. tapi tujuan aku pakai tu untuk bakar lemak perut dan pinggang supaya nampak lebih kemas bila berbaju kemeja.. Tak de la nampak lemak terkeluar keluar.. Dan wife aku pon bagi komen gitu..

Apa pun , terpulang pada korang sendiri ! Aku cuma leh bagitau jer.. Nak tau dengan lebih lanjut , leh je contact Puan RoaZizah YusoFf di Facebooknya atau no tel : 012-6295362.

Tanya je apa pon nak tanya.. hehehe..

9 komen :

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

nak singkirkan lemak tang perut ngan peha tu memang payah skit..hoho

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Huishhh nak jugaaaa.. nak hilangkan lemak kat perut ni.. rasa muncit dah.. sobs!

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Menarik nie... Zumal pun duk guna krim2 camni, nak try nie lak ^_^

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Kebuncitan di perut tak mampu dibendung lagi.. Nampak gaya nak kena try jugaklah ni.. Gugugu~
Rosmiza Ali Official Blog™

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

member dkna pakai..menjadi..

Shawn Razaleigh berkata... [Reply to comment]

kalau kat clinic stemcell mmg ramai org nak try

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Macam menarik jer ni. Lelemak pon dah mula berlumba² nak mengembang nih ☺

Hanamichi Michi berkata... [Reply to comment]

Cam nak cuba jak...harga mahai dak..

writer berkata... [Reply to comment]

Hai sapa2 nk cuba larome skrg tgh promosi merdeka 2botol larome rm100 saja dijamin original! Wsp +60196082656

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI