Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 30 September 2014

Layan Cream-O Tart sambil blogging !

 

Macam kuih tart la pulak rasanya ! Hahahaha.. Sejak beli pertama kali hari tu ,aku dah makin suka pulak layan Cream-O Tart dari Jack n Jill ni ! Tapi sedap tuuu !!

Bila aku bukak je nak makan , muncul terus Qhaliff dan mak dia ! Semua pakat beratur mintak ! Aiyoooo.. Dah la tak banyakk.. huhuhu.. Tapi sayang kat diorang punya pasal.. korbankan je laa…

Camana rasa ? Rasa cam kuih tart la.. Hahahaha.. Sedap ! Aku tak tau la camana korang punya citarasa la.. tapi bagi aku , sedap dah la… Leh layan time time kebulur.. hehehehe ..

Mana beli ? Bersepah aih… kat kedai runcit Pak Ali rasanya mesti ada .. Try laa..

7 komen :

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

hehe... mmg pun kddai runcit banyak ada

dekan fizik berkata... [Reply to comment]

biskut fav saya!! dari sebelum dia repackage sampai sekarang. ala2 tart tapi tak muak langsung makan! :D

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

mmg sedap! salah satu biskut fevret si kembar 3, kalau time sale beli banyak banyak simpan stok hehe

FiZ berkata... [Reply to comment]

saya pun suka jugak biskut ni.sedap sangat2 la...haha

azimah mohd zainuddin berkata... [Reply to comment]

Dia taruk jem perasa nenas, mestilah arasa macam kuih tart

http://www.lovehutladyvitamin.com

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@azimah mohd zainuddin Ada gak strawberi

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

tak pernah pon makan lagi, tp selalu beli sbb anak2 suka..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI