Layan Cream-O Tart sambil blogging !

 

Macam kuih tart la pulak rasanya ! Hahahaha.. Sejak beli pertama kali hari tu ,aku dah makin suka pulak layan Cream-O Tart dari Jack n Jill ni ! Tapi sedap tuuu !!

Bila aku bukak je nak makan , muncul terus Qhaliff dan mak dia ! Semua pakat beratur mintak ! Aiyoooo.. Dah la tak banyakk.. huhuhu.. Tapi sayang kat diorang punya pasal.. korbankan je laa…

Camana rasa ? Rasa cam kuih tart la.. Hahahaha.. Sedap ! Aku tak tau la camana korang punya citarasa la.. tapi bagi aku , sedap dah la… Leh layan time time kebulur.. hehehehe ..

Mana beli ? Bersepah aih… kat kedai runcit Pak Ali rasanya mesti ada .. Try laa..

7 ulasan:

  1. hehe... mmg pun kddai runcit banyak ada

    BalasPadam
  2. biskut fav saya!! dari sebelum dia repackage sampai sekarang. ala2 tart tapi tak muak langsung makan! :D

    BalasPadam
  3. mmg sedap! salah satu biskut fevret si kembar 3, kalau time sale beli banyak banyak simpan stok hehe

    BalasPadam
  4. saya pun suka jugak biskut ni.sedap sangat2 la...haha

    BalasPadam
  5. Dia taruk jem perasa nenas, mestilah arasa macam kuih tart

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    BalasPadam
  6. tak pernah pon makan lagi, tp selalu beli sbb anak2 suka..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009