Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 September 2014

Mood 'bercuti' lebur !!!



Jatuh tangga !! Hurmmmmm... On , boleh tapi gi menu jer terus senyap.. Hurmm.. Tak sampai setahun pun pakai..

8 komen :

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

owh dugaannya Ben...sabar .

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

aduh syg..

Etuza berkata... [Reply to comment]

salam Ben..sila klik ni http://madey09.blogspot.com/2014/09/transformasi-blogger-terkenal-ben.html semoga terima Etuza daftar ke kelab blogger Ben Ashaari.tq

Etuza berkata... [Reply to comment]

terbaik kamera ..selamat bercuti..

Senandung Hatiku berkata... [Reply to comment]

Sedihnya..kalau saya mesti frust..sbb susah nk dapat..

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

sbr jelah..dugaan tu

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

aku pun kalau camera problem, rasa terus hilang mood bercuti.... sabar bambeng....

Mawardi Yunus berkata... [Reply to comment]

alahai sayangnya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI