Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 September 2014

Qhaliff cakar Zahra ??

 

Tiba tiba aku ternampak satu garisan merah di pipi Zahra .. Aku pandang Qhaliff .. Dia nun jauh di tempat dia bermain ! Sambil makan roti telur

Hurmmm.. takkan dia kot ? Mesti dia lagi ni ! Dia dah cakar muka dia banyak kali dah .. Memang feveret dia kah ? Apakah dia rasa dengan rambut dia tu melayakkannya digelar wolverine ? Mana boleh ! Tu daddy punya gelaran tuuuu…

Hurmm.. ilang comel 2% ! Esok dah la nak gi family day kat melaka.. Blogger punya family day tuuuu .. hehehehe.. Kali pertama punya hari keluarga #kelabbloggerbenashaari… Harap harap berjalan dengan lancar.. heee…

Esok pakai bedak banyak banyak kat pipi tu.. Tapi petua orang , sapu je susu ibu kat pipi tu.. cepat je sembuh calar tu..

10 komen :

Irna Nurasikin berkata... [Reply to comment]

bestnya...ada family day...nk join jgk..tp jauh sgt...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

ini namanya wolverine junior... he he he...

Engku Muzahadin berkata... [Reply to comment]

Tajam ke kukunya abg ben?

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

2% baru.... ok saya tunggu tgk gambar je nanti

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

wahhhh KBBA punya family day?? macam sangat besttttttttt je...! kesian zahra... hahaha... qhaliff memang habit mencakar kepe...?? bahaya...

acik watie berkata... [Reply to comment]

Zahra gatal, tunggu daddy asyik tgk phone, dia garu la sendiri

irrayyan berkata... [Reply to comment]

Rugi nya xdapat join famly day #kelabbloggerbenashaari

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Abang qhaliff baik la daddy..hehe..zahra tetap comel..comel dan comel..

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

aduhai..sian zahra..pedih tu..

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

family day kat Melaka? apasal saya tak tahu? tempat saya nie...lokasi mana ek?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI