Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 17 September 2014

Qhaliff dah mula cemburu ???

 

Photo

Tiap kali nak tidur malam , confirm bergaduh ! Yang Qhaliff tak kasi mak dia susukan Zahra .. Susukan dia jer ! Nak tak nak , aku kena tidurkan Zahra dalam buaian .. Kalau tak ? Pakat bergaduh dan menangis sampai ke subuh ! Adehh.. memang letih laaaaa ..

Photo: Suka sukaaaa dia je sandarkan tab kt bahu aku pastu layan upin Ipin !! Aku gerak , dia marah..

Tapi !! Tapi !! Tapi … semua ini berlaku bila wife ada kat rumah jer .. Kalau takde ? Semua berjalan seperti sediakala. Takde la nak dengar suara Qhaliff menangis dan Zahra pon tidur dengan tenang jer.. huhu..

Baru 2 anak.. kalau 10 ???

11 komen :

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

hehehehe xsabo plak nak ade anak sendiri ngeeee

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

kalau menangis sampai ke Subuh yang tak tahan tu...letih nak melayannya...tapi tu la, pandai pula pilih timing...hee

namia cinta berkata... [Reply to comment]

budak-budak memang macam tu apa bila nampak mak diorang ye lah kan seharian tak nampak mak jd bila malam lah mereka nak ngada2 .. normal tu hiks :)

Etuza berkata... [Reply to comment]

kesian jg ya. kanak-kanak memang macam tu..semoga membesar dengan sihat jadi anak yg sollleh danb solleha . InshaAllah..

Etuza berkata... [Reply to comment]

Bagaimana nak daftar Kelab Ben tu.Mohon maaf dulu pernah tersenarai dalam promot blog baru ( Pesona ) lama tak berbelog ketinggalan dah ni. Mohn maaf bertanya ya..

Etuza berkata... [Reply to comment]

Nak tanya ni, sebab minat lah baju tu lawa.

Scha Nazri berkata... [Reply to comment]

Cemburu kot abg ben. biasalah kot, budak2.

Scha Nazri berkata... [Reply to comment]

Abg ben taknak update ke bloglist abg ben tu? teringin nak masuk. hihi

Karya Mahirah berkata... [Reply to comment]

Mau tak cemburu? Ayahnya asyik belek adik hihi..

mak Jemah berkata... [Reply to comment]

kanak-kanak mmg mcm tu abam ben..nak manja2 ng mak dia la tu..selalu dgn abam ben je kan..bila mak dia cuti semua nk perhatian dari mak :)
tp suwit plak si qhalig ng zahra gaduh2 manja gituuuu :)

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

Hehe..abg Qhaliff jeles dengan adik zahra ye?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI