Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 1 September 2014

Qhaliff dan Zahra bakal dapat adik dah ?

 

Ahaaaa …Camana nak berselfie pasni eh ? Tambah sorang lagi .. Eh , confirm ke ? Camana tau ??? Biar betul ? Kan Zahra kecik lagi ? Sian  Zahra , tak sempat nak bermanja dengan daddy !

Rileks, rileks.. kasi aku cerita dulu yer .. Ceritanya gini dong.. Wife dan aku , kebelakangan ni asyik nak tertidur jer ! Pantang letak kepala , lena.. Lena memanjang ! Bukan sebab malas atau nak rehat tapi petanda petanda ni pernah datang ketika mengandungkan dua dua anak aku tuu !

Terutama aku ! Nak workout pon malas dah skang ni .. Asal dapat letak kepala , lenaaa .. Tak kira masa ! Hurmmm .. Dasat benar ni .. haishhh ..

Tapi takkan kot ? Wife baru je abis berpantang 100 hari ! Amik kau.. seratus hari tuuuu … Kenapa sampai seratus hari ??? Sebab aku masuk tengok dia bersalin ari tu .. jadi aku kasi la dia betul betul sembuhkan diri .. Hurmm..

Jadi apakah benar Zahra akan dapat adik ? Takde makna aihhhhh … Lambat lagi .. 2 tahun lagi la no.. besarkan diorang dulu.. baru leh pikir tambah anak.. dan anak dan anak lagi.. Wow ! Heeee.. Murah rezekii.. Dah tua nanti , baru best raya kan ? Ramai ramai kumpul ..

InshaAllah ..

15 komen :

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

alaaa baru nak rasa bahagia sebab Qhaliff dengan Zahra nak dapat adik lagi... mane tau akan datang dapat sepasang terus.... perghh

juls julie berkata... [Reply to comment]

Saspenderrr... ehh salah..saspennn derrrr baca nih..hehehe

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

wah...betul2 produktif.hehe

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

dh agak dh.

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Hehe ingat betul2 tadi... Tapi bila ada ramai anak baru meriah kan ^_^

Ayu Zan berkata... [Reply to comment]

Tkejut den. Bagus pantang 100 days biar betul sembuh.

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

tertipu hehe

Ishatin Saffiyah berkata... [Reply to comment]

anak ramai murah rezeki..hehe..aminnn ..sambil tadah tangan..:) pasni turn zahra jaga adik pulak..:)

mas saari berkata... [Reply to comment]

bagus zila pantang 100 hari.. saya tiga3 anak pantang 100 hari.. baru badan betul2 sihat..

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Kalau betul pun xde salahnya.. Rezeki Allah nak bagi.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Dah habis pantang ke bro? Hehe..

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Datang merayau-rayau ke sini.. Jenguk rakan #KelabBloggerBenAshaari .. Cool...

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

suspend je .. haha

Zasillah Ariffin berkata... [Reply to comment]

anak ramai seronok...tapi tunggu lagi hihi

DYatie berkata... [Reply to comment]

Hehehehe.

Tanjat mak arissa. Jenuh nak kejo. Arissa tak nak adik lagi katanya. Dah pandai cakap sekrang ni bila jawab soalan kita macam faham je. Hihi.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Kalau btul2 la kan..mmg rezeki rn ben dan isteri la nie...moga murah rezeki sentiasa...rehat byk2 dulu pasni mana tahu dpt baby lagi..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI