Rezeki Zahra pula kali ni ?

 

Alhamdulillah.. selesai satu lagi mesyuarat hari ni ! Satu lagi impian wife , inshaAllah tercapai ! Bila aku jadi blogger ni , banyak impian dia di luar jangkaan tercapai !

Qhaliff dah rasa sewaktu dia lahir dulu. Tapi kali ni lebih menakjubkan dan daddy pon tumpang merasa sekali ! Mana tau , kali ni rezeki sekali lagi dapat menjejakkan kaki ke benua Eropah atas tiket blogger! Ahaaaa .. Standby duit yer kalau nak order barang ..

Beberapa persetujuan dicapai dan aku pun berpuashati dengan apa yang dinyatakan. Konsep win win digunakan di sini dan aku berjanji memberikan komitmen yang sebaik mungkin ! Maklumlah , ada blogger dah buat taik dengan diorang ! Bayar beribu ribu tapi hasil ? Hurm… tak memuaskan langsung ! Jauh dari yag dijanjikan.. Hurmm..

Photo: Jangan coba coba gigit itu kaki !!

Nampaknya nanti Zahra dan Qhaliff akan dapat stroller baru.. car seat baru .. barangan bayi baru.. baju baru.. semuanya ditaja… alhamdulillah ..

Tunggu nak tandatangan dua kontrak ! Dua dua adalah kontrak yang menakjubkan ! Aku sendiri tak sangka boleh sampai tahap gini , sebagai seorang blogger !

27 ulasan:

  1. bangga dengan encik Ben.. Rezeki dari Allah kan.. alhamdulillah.. semoga terus maju jaya (Y)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah,, rezeki daripada Allah sangat luar biasa,, sangat luas,, secara tak langsung jadi inspirasi pada blogger lain juga..

    BalasPadam
  3. Assalam bro... comei la baby..berapa bulan tu.. saya baru kat sini...seronok dapat info dan follow sifu bloger mamca tuan blog ni... hope saya pun dapat tunjuk ajar juga lepas ni... pengikut tegar bloger bermula... :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah. Rezeki yg telah Allah tambahkan,moga juga diberkatkan. Amiin

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. Rezeki zahra dan qhaliff. Tahniah ben.

    BalasPadam
  6. Taniah beben. Rezeki anak yang disalurkan melalui ibu bapa.. alhamdulilah

    BalasPadam
  7. Taniah beben. Rezeki anak yang disalurkan melalui ibu bapa.. alhamdulilah

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...murah rezeki keluarga ben ashaari.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, murah rezeki abang ben dan anak anak.. hehehe

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah... itu la dinamakan rezeki anak2.... tahniah ben tumpang berbangga...

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah

    Tahniah Ben!
    rezeki Allah itu pasti bagi yg berusaha

    BalasPadam
  12. alhamdulillah... rezeki anak2 tu bambeng... semoga semakin suksesss !!

    BalasPadam
  13. alhamdulillah..rezeki...semoga Allah berikan kemurahan rezeki yang berkekalan..InsyaAllah

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah..tumpang gembira utk si kecil berdua.

    BalasPadam
  15. tahniah ben.. rezeki anak2 tu!

    BalasPadam
  16. tahniah alhamdulillah...rezeki anak-anak

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah..rezeki untuk anak-anak

    BalasPadam
  18. alhamdulillah. Inshallah nak jadi macam Ben! :)

    BalasPadam
  19. assalamualaikum papa ben...tahniah2 n alhamdullilah dgn rezeki yang diberikn....rezeki anak2 ni...;)

    BalasPadam
  20. Tahniah mr ben...saya akan sentiasa membaca blog ini selagi ianya.menarik....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI