Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 September 2014

Rezeki Zahra pula kali ni ?

 

Alhamdulillah.. selesai satu lagi mesyuarat hari ni ! Satu lagi impian wife , inshaAllah tercapai ! Bila aku jadi blogger ni , banyak impian dia di luar jangkaan tercapai !

Qhaliff dah rasa sewaktu dia lahir dulu. Tapi kali ni lebih menakjubkan dan daddy pon tumpang merasa sekali ! Mana tau , kali ni rezeki sekali lagi dapat menjejakkan kaki ke benua Eropah atas tiket blogger! Ahaaaa .. Standby duit yer kalau nak order barang ..

Beberapa persetujuan dicapai dan aku pun berpuashati dengan apa yang dinyatakan. Konsep win win digunakan di sini dan aku berjanji memberikan komitmen yang sebaik mungkin ! Maklumlah , ada blogger dah buat taik dengan diorang ! Bayar beribu ribu tapi hasil ? Hurm… tak memuaskan langsung ! Jauh dari yag dijanjikan.. Hurmm..

Photo: Jangan coba coba gigit itu kaki !!

Nampaknya nanti Zahra dan Qhaliff akan dapat stroller baru.. car seat baru .. barangan bayi baru.. baju baru.. semuanya ditaja… alhamdulillah ..

Tunggu nak tandatangan dua kontrak ! Dua dua adalah kontrak yang menakjubkan ! Aku sendiri tak sangka boleh sampai tahap gini , sebagai seorang blogger !

27 komen :

siti zawiah berkata... [Reply to comment]

bestnya..

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

bangga dengan encik Ben.. Rezeki dari Allah kan.. alhamdulillah.. semoga terus maju jaya (Y)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah,, rezeki daripada Allah sangat luar biasa,, sangat luas,, secara tak langsung jadi inspirasi pada blogger lain juga..

CintaHati Lina berkata... [Reply to comment]

Assalam bro... comei la baby..berapa bulan tu.. saya baru kat sini...seronok dapat info dan follow sifu bloger mamca tuan blog ni... hope saya pun dapat tunjuk ajar juga lepas ni... pengikut tegar bloger bermula... :)

Iskandar Suhaimi berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Rezeki yg telah Allah tambahkan,moga juga diberkatkan. Amiin

irrayyan berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Rezeki zahra dan qhaliff. Tahniah ben.

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Taniah beben. Rezeki anak yang disalurkan melalui ibu bapa.. alhamdulilah

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Taniah beben. Rezeki anak yang disalurkan melalui ibu bapa.. alhamdulilah

MaMa ida berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah...murah rezeki keluarga ben ashaari.

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, murah rezeki abang ben dan anak anak.. hehehe

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah... itu la dinamakan rezeki anak2.... tahniah ben tumpang berbangga...

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah

Tahniah Ben!
rezeki Allah itu pasti bagi yg berusaha

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah... rezeki anak2 tu bambeng... semoga semakin suksesss !!

muhammad zarin berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki abg ben

norey berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki...semoga Allah berikan kemurahan rezeki yang berkekalan..InsyaAllah

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

congrat beben

Annesa Abd Rahman berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..tumpang gembira utk si kecil berdua.

mas saari berkata... [Reply to comment]

tahniah ben.. rezeki anak2 tu!

annies MAN berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah

Norehan Saad berkata... [Reply to comment]

tahniah alhamdulillah...rezeki anak-anak

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah...syukran..

Zaujah Naza berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..rezeki untuk anak-anak

nadd jane berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah. Inshallah nak jadi macam Ben! :)

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

jelesnye rasa...tahniah ben

Mas Zull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum papa ben...tahniah2 n alhamdullilah dgn rezeki yang diberikn....rezeki anak2 ni...;)

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Tahniah mr ben...saya akan sentiasa membaca blog ini selagi ianya.menarik....

Rosniena berkata... [Reply to comment]

syukran..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI