Suka pencuci muka Tea Tree Oil dari Comoderm !

 

Puashati pakai ! Kalau guna yang jenama XYZ , confirm masih melekat dan terasa .. hurm… macam masih dilekati dek sabun walaupun dah cuci dengan sebersihnya ! Hurmm..

Aku ada 2-3 pencuci muka dan kekadang pakai wife punya.. Hanya yang ni saja aku puashati ! Rasa bersih muka.. Aku yang rasa yer.. orang lain , aku tak pasti ..

image

Ada banyak produk dari Cosmoderm , aku berkenan.. Harga ? Aku rasa tak la mahal mana pon.. berbaloi la dengan produknya .. Bersih dan puashati !

Nak beli mana ? Er… er…. farmasi ada jual rasanya ..heee..

4 ulasan:

  1. produk ni bagus. nak2 lagi yang jenis kulit sensitif. Tak mahal sangat la rasanya produk ni. sy pernah try pencuci muka adik saya.. memang rasa best. macam abg ben cakap rasa bersih & tak rasa sabun dia melekat kat muka

    BalasPadam
  2. best ni !! aku memang suka tea trea oil....

    BalasPadam
  3. nti lisa nak try gak la. setakat ni lisa ngam dengan biore je.. lain2 pencuci muka mesti akan tumbuh jerawat sebijik dua

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.