Tercapai lagi impian !

 

Photo

Alhamdulillah .. Sapa sangka kan ? Hanya dengan bergelar blogger , aku dapat mencapai pelbagai impian aku. Syukur pada Allah. Sekurang-kurangnya aku berjaya membuka mata ramai pihak terutamanya ibu bapa aku sendiri yang kurang yakin dengan kerjaya santai aku ini !

Walaupun kerjaya aku ni tak menjanjikan kekayaan , tapi bagi aku ianya lebih penting dari itu kerana aku gembira melakukannya.. Malah aku tak perlu tinggalkan anak hari hari di rumah pengasuh .. Aku sendiri jaga mereka disamping buat kerja ! Hurm.. Sian mereka membesar di rumah pengasuh. Sempat ngan mak ayah kejap je kan ? Pastu dah sekolah.. masuk asrama , masuk U.. Dan menikah ! Hurmm..

Berbalik pada impian aku.. Melancong dah , jadi penulis ..sedang menuju ke arahnya. Lagi apa ??? Ada satu lagi impian aku sebelum aku mati.. Aku harap sangat dapat mencapainya atau aku akan kesal selama lamanya ! Hurmm.. InshaAllah ..

Terima kasih atas sokongan korang semua , dari dulu hingga sekarang . Hanya Allah saja dapat membalasnya.

23 ulasan:

  1. Subhanallah Abg Ben. Alangkah bahagianya jika saya juga mampu buat seperti abg ben. :')

    BalasPadam
  2. Tahniah sekali lagi dan pastinya saya kagum dengan usaha gigih bro ben sebab saya follow blog bro dari dulu dan join segala macam segmen yang bro buat..You really deserve it bro!! Semoga impian yang lagi satu itu akan tercapai yea!!!

    BalasPadam
  3. Semoga terus berjaya abg ben. InsyaAllah dgn niat murni kite, kite mampu mencapai segala impian selama ini. Sudah ramai rakyat Malaysia kini sedar akan kepentingan kerjaya seorg blogger.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...tahniah bang...semoga murah rezeki selalu yer...^_^

    BalasPadam
  5. tahniah abg ben..makin murah rezeki..makin tercapai impian..amin..
    respect sangat sebab tak sombong..tu yang penting..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, congrats aben, tumpang happy dan semoga terus dimurahkan rezeki... *_^

    BalasPadam
  7. Congrats n good luck Ben! Moga lebih sukses lagi, insyaAllah.

    BalasPadam
  8. beben nak p mekah yea..hehehe.. teka jer ni..apa pon, inshaAllah..pasti tertunai hajat tu

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah tahniah abg ben... moga lbh byk kejayaan lps ni... amin... :D

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah, rezeki. Tahniah ye Abang Ben. Isnyallah soon or later impian abang yang lain akan tercapai jua. Good luck =D

    BalasPadam
  11. bestnya.. teringin nak jadi macam bro.. :)

    BalasPadam
  12. Moga apa yang diusahakan membuahkan hasil.. moga berjaya hendakNYA.

    BalasPadam
  13. rezeki rezeki... rezeki jaga anak tu ...huhu

    BalasPadam
  14. Tahniah Ben. Tak sangka, kan. Bermula dengan photoshoot majalah Rapi .. lepas tu makin dikenali. Syabas!

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah, Tahniah. Smoga makin bertambah murah rezeki.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI