Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 September 2014

Tercapai lagi impian !

 

Photo

Alhamdulillah .. Sapa sangka kan ? Hanya dengan bergelar blogger , aku dapat mencapai pelbagai impian aku. Syukur pada Allah. Sekurang-kurangnya aku berjaya membuka mata ramai pihak terutamanya ibu bapa aku sendiri yang kurang yakin dengan kerjaya santai aku ini !

Walaupun kerjaya aku ni tak menjanjikan kekayaan , tapi bagi aku ianya lebih penting dari itu kerana aku gembira melakukannya.. Malah aku tak perlu tinggalkan anak hari hari di rumah pengasuh .. Aku sendiri jaga mereka disamping buat kerja ! Hurm.. Sian mereka membesar di rumah pengasuh. Sempat ngan mak ayah kejap je kan ? Pastu dah sekolah.. masuk asrama , masuk U.. Dan menikah ! Hurmm..

Berbalik pada impian aku.. Melancong dah , jadi penulis ..sedang menuju ke arahnya. Lagi apa ??? Ada satu lagi impian aku sebelum aku mati.. Aku harap sangat dapat mencapainya atau aku akan kesal selama lamanya ! Hurmm.. InshaAllah ..

Terima kasih atas sokongan korang semua , dari dulu hingga sekarang . Hanya Allah saja dapat membalasnya.

23 komen :

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

Menarik tu

DYatie berkata... [Reply to comment]

Subhanallah Abg Ben. Alangkah bahagianya jika saya juga mampu buat seperti abg ben. :')

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Tahniah sekali lagi dan pastinya saya kagum dengan usaha gigih bro ben sebab saya follow blog bro dari dulu dan join segala macam segmen yang bro buat..You really deserve it bro!! Semoga impian yang lagi satu itu akan tercapai yea!!!

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

insyallah aben...

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Semoga terus berjaya abg ben. InsyaAllah dgn niat murni kite, kite mampu mencapai segala impian selama ini. Sudah ramai rakyat Malaysia kini sedar akan kepentingan kerjaya seorg blogger.

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben

skuterlady berkata... [Reply to comment]

wahh...tahniah....

mama amir berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...tahniah bang...semoga murah rezeki selalu yer...^_^

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben..makin murah rezeki..makin tercapai impian..amin..
respect sangat sebab tak sombong..tu yang penting..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, congrats aben, tumpang happy dan semoga terus dimurahkan rezeki... *_^

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Congrats n good luck Ben! Moga lebih sukses lagi, insyaAllah.

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

beben nak p mekah yea..hehehe.. teka jer ni..apa pon, inshaAllah..pasti tertunai hajat tu

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah tahniah abg ben... moga lbh byk kejayaan lps ni... amin... :D

Nur Farahuda berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, rezeki. Tahniah ye Abang Ben. Isnyallah soon or later impian abang yang lain akan tercapai jua. Good luck =D

shamiera osment berkata... [Reply to comment]

bestnya.. teringin nak jadi macam bro.. :)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Moga apa yang diusahakan membuahkan hasil.. moga berjaya hendakNYA.

Sakin Hani berkata... [Reply to comment]

rezeki rezeki... rezeki jaga anak tu ...huhu

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

u inspire me :)

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Congrats BE.

Misz-ella Ismail berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben. Tak sangka, kan. Bermula dengan photoshoot majalah Rapi .. lepas tu makin dikenali. Syabas!

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Tahniah! :) rezeki anak2 kan

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Tahniah! :) rezeki anak2 kan

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, Tahniah. Smoga makin bertambah murah rezeki.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI