Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 17 September 2014

Zahra dah mula nak makan …

 

Usia budak perempuan ni baru 4 bulan. Tapi gaya dia tak nampak pun 4 bulan ! Berbeza la ngan abang dia .. Ni sekarang dah pantang nampak orang makan depan dia terutama mak dia ! Terus dia nak berebut dan kalau dapat , cepat cepat dia nak makan !

Aiseyman.. mmg bahaya kan ? Gigi tak de , tapi selera orang tua ! Nak makaan ajaa dia .. Qhaliff dok perati jer.. Bahaya budak ni .. Kang kalau aku leka , ada juga mau jugak dia sumbat kat adik dia .. hurmm..

Tak tau la camana ragam dia bila dah reti makan dan dapat kaki ! Mau berpeluh atas bawah kejar dia ni .. Abang dia ? Macam makin kuat jeles je ni.. huhuuhh.

10 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang bahaya..abang tau sumbat je..adik tau makan..

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Baby girl mmg cepat matured. hee

Kak T berkata... [Reply to comment]

hehe...dan kalau nak tahu pompuan mg cepat matang dari lelaki

miya amira berkata... [Reply to comment]

comelnyaaaa zahra....dia punya rambut tu..

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

hahaha lawak bila bayangkan reaksi Qhaliff tu... XD Alololo omeynyaa zahra

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

pasni zahra makan nasi ngan budu laa..hehehee.. makin semangat badan dia!

Allene berkata... [Reply to comment]

normal la tu.. bila dah pandai mencapai.. semua dia nak.. lg2 benda yang boleh masuk mulut...
sabar ben.. jgn bg dlu. tunggu 6m.

Karya Mahirah berkata... [Reply to comment]

Amboi... abang nak suap adik nasi.. bahaya tu ben... kena extra careful..

Jambrong Karjaw berkata... [Reply to comment]

salam, Zahra semoga lekas dewasa jadi anak yang smart dan baik sama mama papa, berguna bagi negara. amin :)
met kenal, kita dari karimunjawa, sedia wisata karimunjawa danpaket karimun jawa

wassalam :)

Jambrong Karjaw berkata... [Reply to comment]

salam, Zahra semoga lekas dewasa jadi anak yang smart dan baik sama mama papa, berguna bagi negara. amin :)
met kenal, kita dari karimunjawa, sedia wisata karimunjawa dan paket karimun jawa

wassalam :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI