Zahra dah mula nak makan …

 

Usia budak perempuan ni baru 4 bulan. Tapi gaya dia tak nampak pun 4 bulan ! Berbeza la ngan abang dia .. Ni sekarang dah pantang nampak orang makan depan dia terutama mak dia ! Terus dia nak berebut dan kalau dapat , cepat cepat dia nak makan !

Aiseyman.. mmg bahaya kan ? Gigi tak de , tapi selera orang tua ! Nak makaan ajaa dia .. Qhaliff dok perati jer.. Bahaya budak ni .. Kang kalau aku leka , ada juga mau jugak dia sumbat kat adik dia .. hurmm..

Tak tau la camana ragam dia bila dah reti makan dan dapat kaki ! Mau berpeluh atas bawah kejar dia ni .. Abang dia ? Macam makin kuat jeles je ni.. huhuuhh.

10 ulasan:

  1. memang bahaya..abang tau sumbat je..adik tau makan..

    BalasPadam
  2. Baby girl mmg cepat matured. hee

    BalasPadam
  3. hehe...dan kalau nak tahu pompuan mg cepat matang dari lelaki

    BalasPadam
  4. comelnyaaaa zahra....dia punya rambut tu..

    BalasPadam
  5. hahaha lawak bila bayangkan reaksi Qhaliff tu... XD Alololo omeynyaa zahra

    BalasPadam
  6. pasni zahra makan nasi ngan budu laa..hehehee.. makin semangat badan dia!

    BalasPadam
  7. normal la tu.. bila dah pandai mencapai.. semua dia nak.. lg2 benda yang boleh masuk mulut...
    sabar ben.. jgn bg dlu. tunggu 6m.

    BalasPadam
  8. Amboi... abang nak suap adik nasi.. bahaya tu ben... kena extra careful..

    BalasPadam
  9. salam, Zahra semoga lekas dewasa jadi anak yang smart dan baik sama mama papa, berguna bagi negara. amin :)
    met kenal, kita dari karimunjawa, sedia wisata karimunjawa danpaket karimun jawa

    wassalam :)

    BalasPadam
  10. salam, Zahra semoga lekas dewasa jadi anak yang smart dan baik sama mama papa, berguna bagi negara. amin :)
    met kenal, kita dari karimunjawa, sedia wisata karimunjawa dan paket karimun jawa

    wassalam :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI