Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 28 September 2014

Zahra Nur Iman dah jadi anak dara ..

 

Olololo…. Sebijik mak dia ! Tang pipi laa .. Tang lain , wife sendiri akui dia serupa muka aku.. Hahahaha .. Terutama bila masam .. Hahaha.. Adeh..

Tak lama lagi masuk 5 bulan.. Tapi gaya dia dah jauh matang .. Jauh lebih cepat dari abang dia .. Patut la orang kata , anak perempuan ni cepat membesar dari anak lelaki .. Hurm..

Tapi apa yang aku nampak la.. Zahra ni bakal buli abang dia dan abang dia , akan jauh lebih sabar .. Hurm.. Harapnya Qhaliff dapat kawal adik dia nanti bila aku takde .. hurm..

Menutup aurat dari kecil yer .. Belajar dari skang.. Kang naya daddy dalam kubur.. huhu .. dah la daddy sendiri banyak dosa .. huhu ..

10 komen :

irrayyan berkata... [Reply to comment]

Comel nye zahraaaa!!!!

Suria Eryna berkata... [Reply to comment]

eeeee pipi dia... comel giler.. geram nk cubit2.. huhu
hai sudi singgah lah blog sy yg biasa2 ja. follower pon takdok lagi sob sob
simataharicantik.blogspot.com

reen zarini berkata... [Reply to comment]

cutenya.daddy tk tahu ke sekarang time tidur. mana zahra nk senyum.

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Cute ler Zahra bertudung gitu ^_^

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Rindu sangat pipi dia nii grr

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

comey sgt

Diana @ Melley Mey berkata... [Reply to comment]

Comelnyaa Zahra Nur ImaN....

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

comellnya zahra,... mcm ni mcm kak zila. tpi rmbut tu mcm abg ben. hehe

noormala berkata... [Reply to comment]

Salam ben. Kat mn beli tudung zahra tu? Comeii!!

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Comelnya Zahra... ^__^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI