Batook Ori untuk Qhaliff dan Zahra

 

Hurm…bagus minyak ni.. Aku sendiri pakai bila kaki lenguh atau perut kembung.. Qhaliff dan Zahra , memang je selalu pakai selepas mandi atau kalau tak boleh tidur malam ..

Aku ada syorkan pada rakan rakan blogger aku. Awalnya agak payah gak la untuk terima memandangkan dah biasa dengan minyak yuyi tapi selepas aku suruh mereka try sebotol , mereka beli berbotol botol hingga stok aku sendiri pon abis !

Hurm.. aku tak jual minyak ni ! Kalau nak beli , boleh je rujuk page Batook Ori ni .. Ada ramai agen kat situ dan kalau rasa nak jadi agen pon boleh je.. Boleh tambah pendapatan.. InshaAllah laku terutama bila ada anak kecil ..

Nak beli ? Atau tengok sendiri apa khasiat minyak ni ? Sila ke page Batook Ori ni yer..

3 ulasan:

  1. Ingtkn ubat batuk hhihi..ok nak cuba juga ni

    BalasPadam
  2. BAGUS MINYAK BATOOK ORI NI...SEMENJAK SAPU PD PERUT ANAK LPS MANDI, ANAK SELALU KENTUT...KADANG-KADANG TENGAH TIDUR PUN BLH KENTUT DGN SELAMBA JE...TIDUR LENA PLAK TU...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.