Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 6 Oktober 2014

Bila isteri kerap Whatsapp !

 

Stress ok !! Baru nak keluar lepak minum dengan kawan kawan , bertubi mesej masuk ! Tak balas , gaduh.. Balas pulak berlarutan ! Uninstall ? Dia bantai call pulak.. Setiap minit ! Off ? Silap silap dia datang menyerang kat kedai tu.. amacam ?

Hahahahha .. Ada kes gini woo.. Nasib baik la wife aku tak tergolong jenis manusia gini .. Kalau tak ? Lama dah aku jadi zombie.. huhu..

Wajarkah buat laporan polis ? Hahahaha .. over sangat tu kan ? Tapi jgn tak tau pulak.. kalau dah tertekan , silap silap .. naik mahkamah pon hadoooo !!

Berpada padalah ‘mengawal’ yang tersayang yer …

9 komen :

aniesa ahmad berkata... [Reply to comment]

Haha ... lawak, tp benda nie sgt bhaya utk pasangan yg dh kawen ..

timm bill berkata... [Reply to comment]

itu pun boleh ketagih eh..huhu..ok la tu..dia antr msj kat husband dia jer..haha!

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

harap sidia xmcm 2 bhahahaha

Miz Eija berkata... [Reply to comment]

Isteri prihatin.. haha

Suzlin Azreena Nordin berkata... [Reply to comment]

Apakah? Bukan mesej dengan lelaki lain. Apa salahnya msg suami dia. Adoi.

Nilam syapina berkata... [Reply to comment]

Jenuhhhh

zulhilmitempoyak berkata... [Reply to comment]

hahhahaha... sblm kawen x jmpk ok la. ni dah hari2 jmpk wasep lak kaw2..ahaha

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Lucky im not that type....but nk kuar ngan kawan2 boleh...must understand ur limit...thats all...

Cat Women berkata... [Reply to comment]

haha...boleh sampai report polis! apa polis boleh buat?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI