Bila isteri kerap Whatsapp !

 

Stress ok !! Baru nak keluar lepak minum dengan kawan kawan , bertubi mesej masuk ! Tak balas , gaduh.. Balas pulak berlarutan ! Uninstall ? Dia bantai call pulak.. Setiap minit ! Off ? Silap silap dia datang menyerang kat kedai tu.. amacam ?

Hahahahha .. Ada kes gini woo.. Nasib baik la wife aku tak tergolong jenis manusia gini .. Kalau tak ? Lama dah aku jadi zombie.. huhu..

Wajarkah buat laporan polis ? Hahahaha .. over sangat tu kan ? Tapi jgn tak tau pulak.. kalau dah tertekan , silap silap .. naik mahkamah pon hadoooo !!

Berpada padalah ‘mengawal’ yang tersayang yer …

9 ulasan:

  1. Haha ... lawak, tp benda nie sgt bhaya utk pasangan yg dh kawen ..

    BalasPadam
  2. itu pun boleh ketagih eh..huhu..ok la tu..dia antr msj kat husband dia jer..haha!

    BalasPadam
  3. harap sidia xmcm 2 bhahahaha

    BalasPadam
  4. Apakah? Bukan mesej dengan lelaki lain. Apa salahnya msg suami dia. Adoi.

    BalasPadam
  5. hahhahaha... sblm kawen x jmpk ok la. ni dah hari2 jmpk wasep lak kaw2..ahaha

    BalasPadam
  6. Lucky im not that type....but nk kuar ngan kawan2 boleh...must understand ur limit...thats all...

    BalasPadam
  7. haha...boleh sampai report polis! apa polis boleh buat?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009