Bila Zahra menangis !

 

Sejak masuk usia 5 bulan ni , malam je mesti menangis ! Beria punya nangis lak tuuu .. Dan kalau petang pon gitu ! Bukan nak susu pon.. Lampin semua dah tukar !

Akhirnya tau … aku tau apa dia nak !! Pasang youtube , bukak phonics song ! Terus diam dan tengokkk tv !

Hurmmm.. cepat matang la budak budak skang ni.. huhuhu.. Tengok macam pahammmm ..

3 ulasan:

  1. Rambut dia bukan main lagi, tak cukur ye abang ben? Aah budak-budak sekarang bukan main lagi sama lah cam anak saya yang kecik tu macam paham je..

    BalasPadam
  2. mikhail tak nangis..tapi duk test vocal tiap2 malam.. ibu dia pulak rasa sakit tekak..hahahaa

    BalasPadam
  3. rambut zahra ni mcm rambut ank sy, zara jugak namanya, msa kecik dulu around 2-3months camnilah rambut dia. Lepas cukur cantik je rambut dia tumbuh:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.