Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 2 Oktober 2014

Bila Zahra menangis !

 

Sejak masuk usia 5 bulan ni , malam je mesti menangis ! Beria punya nangis lak tuuu .. Dan kalau petang pon gitu ! Bukan nak susu pon.. Lampin semua dah tukar !

Akhirnya tau … aku tau apa dia nak !! Pasang youtube , bukak phonics song ! Terus diam dan tengokkk tv !

Hurmmm.. cepat matang la budak budak skang ni.. huhuhu.. Tengok macam pahammmm ..

3 komen :

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Rambut dia bukan main lagi, tak cukur ye abang ben? Aah budak-budak sekarang bukan main lagi sama lah cam anak saya yang kecik tu macam paham je..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

mikhail tak nangis..tapi duk test vocal tiap2 malam.. ibu dia pulak rasa sakit tekak..hahahaa

ayus halim berkata... [Reply to comment]

rambut zahra ni mcm rambut ank sy, zara jugak namanya, msa kecik dulu around 2-3months camnilah rambut dia. Lepas cukur cantik je rambut dia tumbuh:)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI