Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 27 Oktober 2014

Blog pilihan BEN ASHAARI !

 

Heee.. lama aku tak wat entri gini.. Ari ni aku nak perkenalkan seorang blogger yang juga pegawai tentera di TLDM ! Respek sebab dalam berpangkat pon masih sudi nak bergelar blogger ! Ramai yang berpangkat ni anggap blogger ni satu kerjaya yang bertujuan nak menyebarkan fitnah semata mata atau nak dapatkan populariti !

Hurmm ..

Ok.. Maka dengan ini, aku nak perkenalkan KISAH SI PONDOK KECIL yang dimiliki oleh Puan Salina Johari . Beliau juga seorang ibu kepada 3 orang anak yang comel comel belaka .. heee.. Alhamdulillah…

image

Sapa kata blog ni hanya untuk mereka yang banyak masa ? Sapa sapa boleh jadi penulis blog asalkan ada minat dan kemahuan.. kan ? Dari buang masa layan page page di Facebook yg membuang masa tak tentu hala , baik buat blog.. karanglah segala apa yang dirasa di situ.. Luahkan ! Mana tau , ianya berguna untuk rakan rakan pembaca , kan ?

14 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Terbaikkk

kamil salleh berkata... [Reply to comment]

Kisah pondok kecil, ingatkan pondok kecil yg satu lagi drp blogger drp Terenggsnu.

Dayang Nurhuda Datu Muhammad berkata... [Reply to comment]

@benashaari Huda pun baru start active balik blogging nih.. masa baby lepas lahir susah sikit nak divide masa.. skrg ni, nak divide dgn 3 tempat :)
oh ye, nak tanya pasal photoshoot tu, macam mana nak join kelabbenashaari tu?

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

terbaikkk aben... kak sal ni memang respek kat dia... dalam sibuk-sibuk pun masih lagi sanggup meluangkan masa untuk berblog...

Dayana Bahar berkata... [Reply to comment]

Nak masuk segmen gak haha

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

betul2 tue.. drinbuang masa kt fb ja

Permatabiru berkata... [Reply to comment]

rasa mcm pernaah singgah jap..nak terjah balik..hihi

Permatabiru berkata... [Reply to comment]

rasa mcm pernaah singgah jap..nak terjah balik..hihi

timm bill berkata... [Reply to comment]

setuju..dr dok merapu dlm fb, bek lyan blog..huhu..

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Terbaeeekkk bro...betul tu..leya pun berblog secara part time..pg ke ptg keje di ofis.. blk dlm mlm akan menulis di blog..

SalinaJohari berkata... [Reply to comment]

Aben..oh aben....kihkihkih...i like navy...i love #kelabblogerbenashaari

::EIDA:: berkata... [Reply to comment]

go go go kak sal!

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Wah bestnyer dapat jadi blogger pilihan bro Ben Ashaari ;)

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Terbaik kak sal..moga jadi contoh pada anggota lain yang punya minat sama sepertu beliau :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI