Blog pilihan BEN ASHAARI !

 

Heee.. lama aku tak wat entri gini.. Ari ni aku nak perkenalkan seorang blogger yang juga pegawai tentera di TLDM ! Respek sebab dalam berpangkat pon masih sudi nak bergelar blogger ! Ramai yang berpangkat ni anggap blogger ni satu kerjaya yang bertujuan nak menyebarkan fitnah semata mata atau nak dapatkan populariti !

Hurmm ..

Ok.. Maka dengan ini, aku nak perkenalkan KISAH SI PONDOK KECIL yang dimiliki oleh Puan Salina Johari . Beliau juga seorang ibu kepada 3 orang anak yang comel comel belaka .. heee.. Alhamdulillah…

image

Sapa kata blog ni hanya untuk mereka yang banyak masa ? Sapa sapa boleh jadi penulis blog asalkan ada minat dan kemahuan.. kan ? Dari buang masa layan page page di Facebook yg membuang masa tak tentu hala , baik buat blog.. karanglah segala apa yang dirasa di situ.. Luahkan ! Mana tau , ianya berguna untuk rakan rakan pembaca , kan ?

14 ulasan:

  1. Kisah pondok kecil, ingatkan pondok kecil yg satu lagi drp blogger drp Terenggsnu.

    BalasPadam
  2. @benashaari Huda pun baru start active balik blogging nih.. masa baby lepas lahir susah sikit nak divide masa.. skrg ni, nak divide dgn 3 tempat :)
    oh ye, nak tanya pasal photoshoot tu, macam mana nak join kelabbenashaari tu?

    BalasPadam
  3. terbaikkk aben... kak sal ni memang respek kat dia... dalam sibuk-sibuk pun masih lagi sanggup meluangkan masa untuk berblog...

    BalasPadam
  4. betul2 tue.. drinbuang masa kt fb ja

    BalasPadam
  5. rasa mcm pernaah singgah jap..nak terjah balik..hihi

    BalasPadam
  6. rasa mcm pernaah singgah jap..nak terjah balik..hihi

    BalasPadam
  7. setuju..dr dok merapu dlm fb, bek lyan blog..huhu..

    BalasPadam
  8. Terbaeeekkk bro...betul tu..leya pun berblog secara part time..pg ke ptg keje di ofis.. blk dlm mlm akan menulis di blog..

    BalasPadam
  9. Aben..oh aben....kihkihkih...i like navy...i love #kelabblogerbenashaari

    BalasPadam
  10. Wah bestnyer dapat jadi blogger pilihan bro Ben Ashaari ;)

    BalasPadam
  11. Terbaik kak sal..moga jadi contoh pada anggota lain yang punya minat sama sepertu beliau :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009