Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Oktober 2014

Cara download movie di telefon pintar semudah ABC !

 
 
Wow !!! Sangatlah mudah dan pantas apatah lagi bila telefon pintar terpampang LTE di bahagian rangkaian tu !! Menderu terus aku pilih movie terkini dan juga siri !
Tak perlu nak unzip dan tukar format dah bila guna perisian ni ! Kasi download dan pakai jer terus .. Zasssss..semudah ABC !
Tak payah dah beli kt kedai.. Jimat wehhh..  Hehehehe.. Lepas tgk , delete .. Lalalalala... Rasa nak tgk lagi , download balik ! Perghhh..gila kaya aku dgn 'kuota' internet ni ! Hahahaa..
Bayangkan kat umah ada UNIPAH atau seadik beradik dgnnya.. Mesti hardisk penuh dgn mcm mcm cerita , kan ?

8 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Bestnyer kalau internet unlimited ;)

Jazz Lover berkata... [Reply to comment]

Kaki movie memang wajib ada benda nie. Heheh.

Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Pergh..Nak jugak

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

kalau internet xde had best la...

qhais roslan berkata... [Reply to comment]

Application apa ni..?mcm mana nk download..?

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

Ye..apps ape ni abg ben..?

azri aziz berkata... [Reply to comment]

app showbox..
https://mega.co.nz/#!BMgjSDaI!_cf2CVGE8rezYbm2UsnWbxPWeT6Wav0Boq5jj3XtQUY

Azlan Rumadi berkata... [Reply to comment]

HEBATNYERRRRRR....Nak jugak..APlikasi apa tu?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI