Cara download movie di telefon pintar semudah ABC !

 
 
Wow !!! Sangatlah mudah dan pantas apatah lagi bila telefon pintar terpampang LTE di bahagian rangkaian tu !! Menderu terus aku pilih movie terkini dan juga siri !
Tak perlu nak unzip dan tukar format dah bila guna perisian ni ! Kasi download dan pakai jer terus .. Zasssss..semudah ABC !
Tak payah dah beli kt kedai.. Jimat wehhh..  Hehehehe.. Lepas tgk , delete .. Lalalalala... Rasa nak tgk lagi , download balik ! Perghhh..gila kaya aku dgn 'kuota' internet ni ! Hahahaa..
Bayangkan kat umah ada UNIPAH atau seadik beradik dgnnya.. Mesti hardisk penuh dgn mcm mcm cerita , kan ?

8 ulasan:

  1. Bestnyer kalau internet unlimited ;)

    BalasPadam
  2. Kaki movie memang wajib ada benda nie. Heheh.

    Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    BalasPadam
  3. Application apa ni..?mcm mana nk download..?

    BalasPadam
  4. app showbox..
    https://mega.co.nz/#!BMgjSDaI!_cf2CVGE8rezYbm2UsnWbxPWeT6Wav0Boq5jj3XtQUY

    BalasPadam
  5. HEBATNYERRRRRR....Nak jugak..APlikasi apa tu?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.