Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 12 Oktober 2014

Gara-gara TAKEN !

 

Abis siaran langsung Tatoo di TV2 , ada pulak cerita best .. TAKEN ! Aku bagitau wife , cerita ni best.. Masa ni masih kat rumah mak aku.. Kot la dia kata ..

“ Ok la bang.. tidur sini je la.. tak yah balik .. “.

Weee… Bukan apa… aku malas nak drive jauh jauh.. Huhuh..Sepang –Cheras – Sepang dalam semalam.. penat weh ! Hahahaha .. Nasib baik mak aku buat nasi tomato.. huhu… Terliur nak gi makan..

Cerita TAKEN start.. Nampak cam biasa.. Aku nak tengok sebab lokasi dia kat Paris.. Rindu kat Paris.. Hahahaha… Kiranya ilang la rindu jap bila tengok cerita ni.. ( Semalam tengok From Paris With Love lakonan John Travolta.. heeee) .

Malangnya , wife ajak balik sebab esok lepas subuh .. dia nak gi pasar basah dengan jiran.. Huhuhu… Aku ikut je la.. Balik je la.. Esok datang balik.. heee..

Dalam kereta , wife bagitau cerita ni best .. Sempat ke nak tgk kat rumah ??? Huh.. mana sempat ! Bukan dekat rumah.. Mau mau sejam baru sampai..

Teringat handphone aku.. hehehe .. Cepat cepat aku bukan Play Store dan search RTM.. Tadaaa.. jumpaaa ! Terus download.. Tak sampai seminit , live streaming di handphone aku.. ehehehhe ..

“ Perghh.. lajunya download ?? Siap live streaming lagi haaaa.. Perghhh… “.

Tak caya eh ?

Hehehe.. Gunakan telefon pintar anda , semaksima yang boleh !! Tu namanya telefon pintar.. hehehe.. Dah boleh tengok tv kat situ .. nasib baik coverage aku cecah 4GLte.. lalalallaa….

Download ? Ala… boleh jer.. tapi tak feel .. hehehehe.. Dan sudahnya , sambung layan dalam kereta .. Sampai je rumah , cerita pon dah abis.. Heeee..

9 komen :

Norasyimah Saifullah berkata... [Reply to comment]

best cerita ni dah tengok 3 kali pun tak jemu haha

timm bill berkata... [Reply to comment]

hari tu tgk yg nom 2 punya..bru tadi dpt tgk yg first..hehe..

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

dhsyt la blh layan dlm kete.hehe

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Pergh 42.16mbps.. simkad cap ape neh bro? serius citer taken ni best, lagi satu UNKNOWN lakonan org sama jgk.. the latest kluar lagi kesinambungan dari taken..

irrayyan berkata... [Reply to comment]

laju nya... line ni brand apa ya?

Suriya Majid berkata... [Reply to comment]

hahha taken punya pasal...dalam kereta pun jadi, terbaik en ben

welovesusuibu.blogspot.com/2014/10/3-fakta-menarik-tentang-saya-ya-saya.html

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

wow..bestnyee..

Hypoglycemia: Rawat dengan Energizing Soy Protein

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Ala, tak sempat tengok semalam...

nurul fazreen A.V.E berkata... [Reply to comment]

Macam pernah tgk cite ni...tp ingt2 lupe

Entri terbaru
http://www.awesomevitaminsever.blogspot.com/2014/10/7-sebab-kenapa-saya-pilih-shaklee.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI