Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 12 Oktober 2014

Jangan benarkan isteri anda ke pasar seorang diri !

 

Kenapa pulak ?? Apasal aku bagi wife gi pasar sorang diri ? Haih… Aku tak bagi pun.. dia gi ngan jiran.. Senang nak membeli barang. Kalau usung aku , confirm kena bawak satu batalion iaitu Zahra dan Qhaliff sekali !

Dah tu kenapa aku kata jangan bagi isteri gi pasar sorang sorang ? Ahaa.. inilah jawapannya !

Pakej ! Sarapan pagi dan tengahari sekali gus ! Hahahahha .. Adehh.. Aku tengok pon aku terus kenyang … Huhu..

Alasannya ? Dia suka kuih.. Nasi tu , mak aku bagi semalam.. hehehe… Dia cuma beli 3-4 jenis kuih.. Ok la.. kasi dia shopping kuih lak.. Kasi ilang stress.. heee..

Kasi la wife anda gi pasar ! Biar dia shopping apa dia nak .. Jangan terpengaruh dengan tajuk entri ni !! Sian diorang.. kan kan ?

13 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hikhikhik kita pon kalau g pasar tak sah tak beli kuih macam2 jenis ..dah jadik tabiat la huhuhu

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

bnyak tu kuih..:)

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

hahahaha....erm erm...kekadang saya rasa baik suami saya ikut saya gi beli barang dapur, kalau tak, satu supermarket tu saya nak borong..erkkkkkk..syhhhhh!

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

rajin mama Qhaliff dan Zahra... kalau aku satu lauk tu je laaa....

Karya Mahirah berkata... [Reply to comment]

selera tengok... hihi... sy biarkan suami pergi pasar sebab dia lebih arif huhu..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

seronoklah Qhaliff dapat makan banyak jenis hidangan....Zahra tengok je le...yang kenyang pastilah daddynya.

Ct NoArizah Aris berkata... [Reply to comment]

Ehhh sy dr Dulu sampai skrg g pasar sorang2 hubby x suka g pasar Katanya semak otak harga brg mahal ...

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

ida suruh suami je g beli brg kt psar,,ida buat la list kat die..tp ade je bnda lain yg dibelinya..hehehhe.mana ngn ank kecik lagi..kdg2 je ktog g skali..tu pun beli brg letak dlm kete, jalan plak tgk bnda lain

labu labi berkata... [Reply to comment]

banyak jugak makanan tu..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Meriah juadah gitu..

Lovely Azura berkata... [Reply to comment]

haha...sangat betull

eamy milea berkata... [Reply to comment]

suspens! ingatkan ade ape dah tadi! hehe

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

hahahah
pasrah!

Hypoglycemia: Rawat dengan Energizing Soy Protein

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI