Jangan benarkan isteri anda ke pasar seorang diri !

 

Kenapa pulak ?? Apasal aku bagi wife gi pasar sorang diri ? Haih… Aku tak bagi pun.. dia gi ngan jiran.. Senang nak membeli barang. Kalau usung aku , confirm kena bawak satu batalion iaitu Zahra dan Qhaliff sekali !

Dah tu kenapa aku kata jangan bagi isteri gi pasar sorang sorang ? Ahaa.. inilah jawapannya !

Pakej ! Sarapan pagi dan tengahari sekali gus ! Hahahahha .. Adehh.. Aku tengok pon aku terus kenyang … Huhu..

Alasannya ? Dia suka kuih.. Nasi tu , mak aku bagi semalam.. hehehe… Dia cuma beli 3-4 jenis kuih.. Ok la.. kasi dia shopping kuih lak.. Kasi ilang stress.. heee..

Kasi la wife anda gi pasar ! Biar dia shopping apa dia nak .. Jangan terpengaruh dengan tajuk entri ni !! Sian diorang.. kan kan ?

13 ulasan:

  1. Hikhikhik kita pon kalau g pasar tak sah tak beli kuih macam2 jenis ..dah jadik tabiat la huhuhu

    BalasPadam
  2. hahahaha....erm erm...kekadang saya rasa baik suami saya ikut saya gi beli barang dapur, kalau tak, satu supermarket tu saya nak borong..erkkkkkk..syhhhhh!

    BalasPadam
  3. rajin mama Qhaliff dan Zahra... kalau aku satu lauk tu je laaa....

    BalasPadam
  4. selera tengok... hihi... sy biarkan suami pergi pasar sebab dia lebih arif huhu..

    BalasPadam
  5. seronoklah Qhaliff dapat makan banyak jenis hidangan....Zahra tengok je le...yang kenyang pastilah daddynya.

    BalasPadam
  6. Ehhh sy dr Dulu sampai skrg g pasar sorang2 hubby x suka g pasar Katanya semak otak harga brg mahal ...

    BalasPadam
  7. ida suruh suami je g beli brg kt psar,,ida buat la list kat die..tp ade je bnda lain yg dibelinya..hehehhe.mana ngn ank kecik lagi..kdg2 je ktog g skali..tu pun beli brg letak dlm kete, jalan plak tgk bnda lain

    BalasPadam
  8. suspens! ingatkan ade ape dah tadi! hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.