Kecomelan Zahra berasal dari ..

 

Muka ketat cam ni pon leh dapat 500++ LIKES dan berpuluh komen ! Huhhhh..

Kalau senyum lagi la kan ? Orang yang tengok Zahra ni kan.. automatik akan kata ..

“ Eh , Ben.. sebijik muka kau laa .. “

Aku malas nak akui sebab ramai kata perasan ! Bila aku post gambar aku kat FB , tak sampai 100 pon LIKES .. Aku tau.. Diorang memang segan nak LIKE sebab aku ni laki orang.. Cuba aku bujang ? Confirm bergaduh bertumbuh nak LIKE dulu ..

Semua ni , dalam poket aku dah .. Neh…

Sebab tu Qhaliff dan Zahra comel.. cam aku.. kan ?

20 ulasan:

  1. baiklah aben. kita redha kebenaran ituewww. HAHHAA

    BalasPadam
  2. hahahaha~
    iyeee laa tuhhhhh...

    tgk muke qhaliff time sebaya2 zahra...qhaliff lagi montel...

    tapi...2-2 comellll...

    lg2 senyuman zahra tu....
    cairrrr terus...
    tersenyum terussss sambil baca blog ni...

    BalasPadam
  3. Adakah ni entry "masuk bakul angkat sendiri?" Hehhehehe... apa pun zahra memang comel walaupun muka garang ..

    BalasPadam
  4. makkk oii rambut. bila dah gunting boleh kumpul buat bulu penyapu tu..hahaha comell

    BalasPadam
  5. Hahahaha...rambut tu yg mahal agaknyeew.. (^-^)

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Haha. No. Diorang comel ikut kak zila. :p

    BalasPadam
  8. mcm muka isteri abang ben lah ...zahra

    BalasPadam
  9. waaaaa menangis baca entry nie hehehehe

    BalasPadam
  10. bonus untuk si ayah bila anak-anak comel macam si ayah.memang mereka ni comel pun...

    BalasPadam
  11. perghh..rambut dia..memang nampak lagi comey la..

    BalasPadam
  12. Kacukan ibu dan daddynya wahai si zahra comel..

    BalasPadam
  13. adeih...boleh muntah hijau baca post nie! hahahaha.... (tapi baca jugak... :-D)

    Alhamdulillah...semoga Zahra membesar menjadi anak yg comel akhlaknya dan comel di sisi Allah :-)

    BalasPadam
  14. Paragraph yg dkt2 last tu tokleh blah..bhahaha..begaduh betumbuk eak...kui kui kui

    BalasPadam
  15. Haha... Ye lah abg ben... Mmg ikut abg ben.. Qhaliff ikut mak dia la kan...

    BalasPadam
  16. kalau bab poyi, bagi je kat bambeng... huahuahua

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI