Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 17 Oktober 2014

Kecomelan Zahra berasal dari ..

 

Muka ketat cam ni pon leh dapat 500++ LIKES dan berpuluh komen ! Huhhhh..

Kalau senyum lagi la kan ? Orang yang tengok Zahra ni kan.. automatik akan kata ..

“ Eh , Ben.. sebijik muka kau laa .. “

Aku malas nak akui sebab ramai kata perasan ! Bila aku post gambar aku kat FB , tak sampai 100 pon LIKES .. Aku tau.. Diorang memang segan nak LIKE sebab aku ni laki orang.. Cuba aku bujang ? Confirm bergaduh bertumbuh nak LIKE dulu ..

Semua ni , dalam poket aku dah .. Neh…

Sebab tu Qhaliff dan Zahra comel.. cam aku.. kan ?

20 komen :

::EIDA:: berkata... [Reply to comment]

baiklah aben. kita redha kebenaran ituewww. HAHHAA

Mad Parihh berkata... [Reply to comment]

comel + rambut ganas . hehee

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

hahahaha~
iyeee laa tuhhhhh...

tgk muke qhaliff time sebaya2 zahra...qhaliff lagi montel...

tapi...2-2 comellll...

lg2 senyuman zahra tu....
cairrrr terus...
tersenyum terussss sambil baca blog ni...

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

rambut gempak tu..hehehhe

Fatihah Fazlin berkata... [Reply to comment]

Adakah ni entry "masuk bakul angkat sendiri?" Hehhehehe... apa pun zahra memang comel walaupun muka garang ..

Ambo Akhil berkata... [Reply to comment]

makkk oii rambut. bila dah gunting boleh kumpul buat bulu penyapu tu..hahaha comell

HeReiAm berkata... [Reply to comment]

Hahahaha...rambut tu yg mahal agaknyeew.. (^-^)

HeReiAm berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Haha. No. Diorang comel ikut kak zila. :p

noorliana zamri berkata... [Reply to comment]

mcm muka isteri abang ben lah ...zahra

Azney Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

waaaaa menangis baca entry nie hehehehe

salmiah awang berkata... [Reply to comment]

bonus untuk si ayah bila anak-anak comel macam si ayah.memang mereka ni comel pun...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

err errr macam kak zila :p

Nor Fauzah Samid berkata... [Reply to comment]

perghh..rambut dia..memang nampak lagi comey la..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Kacukan ibu dan daddynya wahai si zahra comel..

Hanamichi Michi berkata... [Reply to comment]

Comeynye...

E Y C H A berkata... [Reply to comment]

adeih...boleh muntah hijau baca post nie! hahahaha.... (tapi baca jugak... :-D)

Alhamdulillah...semoga Zahra membesar menjadi anak yg comel akhlaknya dan comel di sisi Allah :-)

mama'snia berkata... [Reply to comment]

Paragraph yg dkt2 last tu tokleh blah..bhahaha..begaduh betumbuk eak...kui kui kui

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Haha... Ye lah abg ben... Mmg ikut abg ben.. Qhaliff ikut mak dia la kan...

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

kalau bab poyi, bagi je kat bambeng... huahuahua

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI