Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Oktober 2014

#kelabbloggerbenashaari , bukan sekadar blogger !

 

Yup.. kami bersatu bawah satu nama , sudah lama yer.. Bukan semalam baru bikin ini group ! Bukan sekadar blogger ! Dah macam adik beradik .. Faham faham je la camana adik beradik.. kan kan ?

Lokasi , seperti biasa.. kami ke restoran Lava Grill di Sri Serdang , milik Razman Mamu. Suka makan sini ! Terkenal dengan burger bakarnya ! Yummy … makin lama makin sedap !

Untuk pengetahuan , #kelabbloggerbenashaari ni ada ramai blogger ! Satu Malaysia ada .. Dipecahkan kepada beberapa zon negeri termasuk di Sabah dan Sarawak. Dan yang area KL/ Putrajaya ni aktif berjumpa.. sebab ramai dan mudah nak disatukan.

Dalam #kelabbloggerbenashari ,  ada macam macam orang haaa .. Mereka bukan sekadar blogger.. Ada penguatkuasa Kpndkk , Tentera Laut , Pegawai SPRM , Pegawai Kerajaan , Guru , Jurutera , pelajar IPTA dan macam macam lagi ! Di letakkan dibawah satu logo , kami sering bertukar pendapat dan pengalaman kehidupan … Menarik kan ?

Jangan lupa , kami bukan sekadar blogger ! Jemput singgah baca , kisah dan pengalaman kami di www.kelabbloggerbenashaari.com.

7 komen :

careno berkata... [Reply to comment]

Kami bukan sekadar blogger...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Bestnyer kalau dapat berkumpul camni selalu ^_^

Nur Saleha Jayiddin berkata... [Reply to comment]

Best2 ade kelab

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Next? :p

SalinaJohari berkata... [Reply to comment]

Esok kita jumpa lagi...tak salah kan...tinggi nilai persaudaraan #kelabbloggerbenashaari

Aimaniman Ezaiza berkata... [Reply to comment]

Ada beli tshirt ben ashari club blogger...

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Seronoknya dpt kumpul ramai.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI