Kuruskan diri dengan Royal Slim ?

 

Aku tak la tahap berisi lagi tapi teringin nak detoxkan badan aku.. Hehehe.. Nak try Royal Slim.. Ok ke tak ? Sapa pernah cuba ?

 

Ramai kata ok.. Ada yang kata tak.. Yeke ? Kenapa leh tak eh ? Jaga makan tak ? Bersenam ? Ke harap makan tu jer dah leh kurus ?? Hurmm..

Nak makan pastu start workout.. Nak tau gak menjadi ke tak ! Hurmmm..

3 ulasan:

  1. cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

    BalasPadam
  2. cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

    BalasPadam
  3. cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.