Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 9 Oktober 2014

Kuruskan diri dengan Royal Slim ?

 

Aku tak la tahap berisi lagi tapi teringin nak detoxkan badan aku.. Hehehe.. Nak try Royal Slim.. Ok ke tak ? Sapa pernah cuba ?

 

Ramai kata ok.. Ada yang kata tak.. Yeke ? Kenapa leh tak eh ? Jaga makan tak ? Bersenam ? Ke harap makan tu jer dah leh kurus ?? Hurmm..

Nak makan pastu start workout.. Nak tau gak menjadi ke tak ! Hurmmm..

3 komen :

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

cuba try test abg ben,, kalau menjadi nti nak try gak.. haha opss bukan untuk lisa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI