Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Oktober 2014

L’Arome untuk buang lemak perutku !

 

Heheheh.. Ok ok.. aku cerita terus terang ni ! Aku pernah wat advertorial berbayar pasal L’Arome ni dulu tapi aku tak sempat nak melihat kesan sepenuhnya !

Dan baru baru ni , aku gi photo shoot untuk majalah Maskulin. Hurmm.. Bila dia mintak aku pakai baju putih tight , aku jadi pening ! Aku ada seminggu untuk hilangkan lemak perut aku ! Nak gi gym tak sempat dah .. Mampu buat senaman kat rumah jer .. Hurmm..

Teringatkan L'AROME Apple Stemcell Slimming Serum yang masih berbaki tu di atas meja tu , aku pakai untuk seminggu ! Hehehhehe … Pakai dan workut ! Kasi berpeluh.. Baru menjadi banget !! Hehehe.. Diet la jugak yer. Jangan belasah makan jer.. Tak guna la gitu kan ?

Dan kesannya ?

Hehehee.. Menjadi la pulak ! Huhuuh.. Alhamdulillah.. Berguna jugak L'AROME Apple Stemcell Slimming Serum waktu emergency .. Hehehehe.. Yearghhhh !!

Dan minggu depan , team #kelabbloggerbenashaari nak wat group photo lak ! Hurmmm.. Aku masih lom sempat gi gym ! Adehh ! Selepas sesi foto Maskulin tu , aku agak tak jaga diet dan kembali naik lemak lemak di bahagian yang mendukacitakan ! Nasib baik lom taraf boroi lagi tapi tak selesa la.. Ngak comey kata orang Paris !

Maka .. maka … Tadaaa !!

Dua botol ! Satu untuk aku dan satu lagi untuk wife ! Wife sempat try sekejap ari tu.. Lepas bersalin kan .. tau tau la lemak kat perut tu camana .. Hehehee.. Dia kata ok ! Maka , 2 botol aku dapatkan dari Puan Salina. Hehehee.

Menurut Puan Salina , ramai dah order dengan dia ! Ni pon stok stok terakhir jer sebelum order yang baru.. Huhuh.. Nasib baik ! Aku masih ada beberapa hari untuk hilangkan lemak dan kembali naikkan otot ! Tak la nak tahap raksasa tu.. kasi nampak sado skit je .. hehee..

Suka tengok botol dia ! Cantik.. nampak ekslusif ! Hehehehhe .. Ni baru dapat pagi semalam.. Dan malam tadi , lepas mandi .. sebelum tidur , kasi pakai seround ! Panas jap kat perut.. Orang kata kalau panas , sebab air banyak terkumpul kat situ.. huhu.. Diorang kata laa.. Untuk korang yang kuli sensitif tu , dinasihati guna skit je dulu.. Jangan taruk semua .. meraung nanti ! Haaaa ! Dapatkan nasihat agen yang menjual yer ..

 

Ini bukan orang perempuan je pakai tau ! Ramai yang gi gym , nak bakar lemak kat perut tu pon pakai ! Berkesan menurut mereka.. Wallahualam.. Tak salah cuba kan ?

Ok.. kalau nak order L'AROME Apple Stemcell Slimming Serum , boleh whatsapp Puan Salina di 019 269 7794 ..

8 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Wah, seminggu jew boleh nampak perubahan! Hebat tu... Zumal pun kena cari nie...

Farah Rahim berkata... [Reply to comment]

Seminggu jer? Wow! Maybe sebab senaman sekali kan tu yang lagi berkesan.

Farah Rahim berkata... [Reply to comment]

Produk bagus ni, boleh cuba jg nanti.

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Memamg berkesan ni.

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

terbaik...pasni nk pkai baju tight pun xpe..hhehehe

Nadiah Hanum Wahab berkata... [Reply to comment]

Pernah guna...memang bagus, tapi sebotol tu tak banyak mana...sekejap jer habis. Tak kisah laa ya penting berkesan...kannn

Ain Ridzuan berkata... [Reply to comment]

Boleh jadi model abang sado lepas ni..

Hilangkan Gastrik Dengan ESP Shaklee

sakuraspicelife berkata... [Reply to comment]

dh pkai lame dh nih.mmg brkesan.harga 1 botol rm150.3 botol rm300.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI