Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 6 Oktober 2014

Nak botakkan Qhaliff !!

 

Misi ari ni .. ke Alamanda ! Gunting kasi botak itu rambut Qhaliff … Huhuhh…

Dan misi gagal ! Salon gunting rambut tak nak amik budak yang menangis bila gunting rambut ! Erk .. pulak ? Sebelum ni ok jer .. hahahaha.. Macam macam la perangai .. Dah maju , cam tu lak.. Sebelum maju , semua ok jer .. kan ?

Dan , Qhaliff berjaya selamatkan rambut dia.. Tak pe , nanti daddy gunting sendiri jer .. huhu … Kasi layer tingkat tingkat .. Pergh.. Macam victoria Beckham lak rambut tu nanti.. Hahahaha…

4 komen :

Nyamuk Terbang berkata... [Reply to comment]

gunting sendiri jer abg ben...jimat duit

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hihihi..selamat rambut qhaliff ye..

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Hehe...qhaliff nk gunting rmbut..alolo..

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Sama mcm my nephew....asal nk gunting rambut je melalak mcm kena dera..at last ayah dia beli mesin potong rambut tu sendiri....abih cerita...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI