Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 20 Oktober 2014

Pengaruh Youtube !

 

Hurm… Galak sungguh dengan Ultraman ! Siap tengok gaya , belajar dan praktikkan ! Nasib baik ada bola gym kat rumah aku maka itulah mangsanya ..

Adiknya ? Jangan risau.. tak berani lagi nak kacau.. Bapak Ultraman ada dok memandang setiap kali Ultraman Bingo beraksi ! Mak Ultraman kat dapur , dok geleng kepala jer.. Tu belum lagi bertukar pada waktu malam .. Rasanya ketika tu mesti dia UltraBat !

Pening daddy..

Belum lagi part ‘voice’ tab dia dimaksimumkan ! Bila suruh perlahankan , dia kasi silent terus tapi sayangnya untuk 3 saat jer. Pastu dia kuatkan balik ! Menurut kata sungguh …

Hurmm.. Memang nak kena hantar sekolah dah ni… Ketara boring tengok muka daddy dia kat rumah.. Rela lagi dia ulang tayang lagu ultraman dari ajak daddy borak pasal Neelofa ! Hurmm…

7 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Ha ha ha ... Bapak Ultraman...Aben you make me laugh non-stop lah Aben, lepas tu Kak Zila cakap... Ya Allah...Qhaliff... Hu hu hu...

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Ada hati gak bapak otromen ke neelopah upenya..haahahaaaaaa

Saya Winnie berkata... [Reply to comment]

Lawak... cute betul..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehe..tetap comel..

Nur Razali berkata... [Reply to comment]

comel jek..hehehe

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

kartun yg paling best masa kecik2 dulu. hehe...
Neelofa? Hamboih... hehe

kakngahsihat berkata... [Reply to comment]

Hahhhh... bleh geng ng anak ke-2 sayalah nih... Raja segala ultraman... hihhi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI