Pengenalan Rakan Blogger Pilihan

 

Rasanya aku cuba la buat sehari sekali entri berkaitan dengan rakan rakan blogger samada baru atau lama yang ikhlas atau berminat nak ‘berada’ di dalam blog aku ni.. Dulu rajin buat tapi lepas Zahra muncul , aku payah skit nak tumpu pada segmen pengenalan rakan blogger ni ..

Camana aku pilih blog ? Aku up status di Kelab Blogger Ben Ashaari terlebih dahulu beserta beberapa syarat yang wajib ikut ! Hehehehe.. Ada yang tak perasan syarat tu .. Kemudian , alasan yang menarik dan unik membuatkan aku tertarik pada si blogger tu untuk aku klik link entrinya.. Heee..

Aku nak satu blog jer untuk aku review tapi aku tertarik pada 5 ni.. Ok , sebenarnya semua yang hantar link tu best best belaka tapi buat masa ni , aku nak usha 5 blog ni dulu .. Yang lain tu , inshaAllah lain kali.. Jangan putus asa .. Sebenarnya setiap kali anda antar link , anda secara automatik dah promote blog anda pada rakan yang lain.. kan ? Haa.. Jadi , rajin rajin laa ngorat blogger lain..

5 blog tu ialah :

Aku tak nak review bagusnya entri dia … cantiknya template dia.. ringannya blog dia atau sebagainya.. Aku akan tumpu pada cerita dia  ! Dan semua menarik ! Maka mana satu pilihan aku kali ini ?

Ok.. disebabkan mood aku masih di Paris , maka aku teruja dengan entri entri travel di Eropah ! Huhuh.. Aku jatuh cinta dengan Eropah kah ??? Huhuh.. Bukan sebab hujan emas tapi sebab .. Heheheh.. Sapa pernah gi , tau la kenapa dan mengapa !

Blog beliau , bagi aku santai .. Mudah dihadam ! Jalan cerita serta gambar membuatkan aku bertambah teruja nak simpan duit pastu gi sana tapi sebab GST tahun depan , aku kembali memikirkan perancangan aku tu.. huhu ..

Ok .. Blog mana aku maksudkan tu ? Hurm.. korang rasa blog mana ? Hehehe.. Ada 5 blog.. korang teka la sendiri yer..  Oh ya , kalau boleh .. side bar tu jangan la panjang sangat ke bawah.. Kasi seimbang kiri dan kanan… baru comey.. Pendapat aku laa..

19 ulasan:

  1. Tahniah pada yang terpilih.. abg Ben.. nnt pilih blog eyza plak yer.. :)

    BalasPadam
  2. Blog Anil
    Sebab dia baru update pasal trip ke NZ :) tgk gambar pun teruja dah kan

    BalasPadam
  3. tahniah buat yang kena review tu =)
    satu batu loncatan juga buat mereka =)

    BalasPadam
  4. Wah bagusnya 5 blog ni dipilih oleh blogger Ben

    BalasPadam
  5. Hhhmmm.. letak jugak la link blog kita.. kot2 ada yg terpikat dan melekat.. haha

    Http://mamayana10.blogspot.com

    BalasPadam
  6. congrats utk blog yang terpilih:):)

    BalasPadam
  7. tq.. masuk gak blog aku dalam list nie..

    BalasPadam
  8. nak jugak rasa kena pilih..tahniah kepada 5 blogger tu..nnt nk p ngorat

    BalasPadam
  9. Rezeki ilahi tuh.....taniah bt semua yg terpilih direview...kemah keming dok gogeh

    BalasPadam
  10. Tahniah buat blog yang terpilih.. masa untuk jelajah blog tersebut.. ;)

    BalasPadam
  11. Tahniah mereka berlima.. blog sy pulak lepas ni eh...

    BalasPadam
  12. tq abg Ben... ^_^

    tq Sofu... nak abiskan entry NZ sbb byk entry travel pending... hahahah

    BalasPadam
  13. Assalam abg ben,
    sob3..
    tapi tahniah pada yang terpilih yer

    BalasPadam
  14. Tahniah buat 5 blogger terpilih tu ;)

    BalasPadam
  15. Tahniah kepada blogger yg terpilih

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI