Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 7 Oktober 2014

Peringatan untuk isteri !

 

-iklan-

Ya Allah!!! Jgn sampai teruk sangat macam nie yer sayang!!... masalah besar... jgn biar kan bersarang dalam rahim anda.. bahaya menanti...

Wahai semua wanita di luar sana.. jaga lah aset anda.. jaga lah rahim anda.. kerana tiada galang gantinya... maaf klu anda rasa terganggu dengan gamba nie.. boleh pm inbox saya untuk service kebersihan demi kesihatan anda sendiri... Khidmat rundingan secara PERCUMA!!... reality bukan cobaan..

RINGKASAN PRODUK JAMU PENGANTIN DARA @ JPD (RM65/10 BIJI) ~ menyerap segala kekotoran yg ada dlm rahim seperti keputihan,air mani suami yg x keluar habis ketika kita bersama, masalah darah beku yg selalu mengganggu period, masalah senggugut,mengetatkan vagina (perkara yg disukai oleh semua suami) yg penting membersihkan dinding2 vagina.

Whatssap : 012-2219497

Fida FB: Fida Jamu SusukDara

Blog : http://pengedarjamususukdara.blogspot.com/ RUNDINGAN PERCUMA

3 komen :

Ayoi Kema berkata... [Reply to comment]

ermmm....ermmm.....

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

nih bukan aset utama wanita je, si suami pon merasai ini sbg aset utama jugak ni! hehehe. sama2lah menjaganya.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Sama2la menjaganya ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI