Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 8 Oktober 2014

Ramly Halal Mart di Putrajaya !

 

Ternampak hari tu… sewaktu banyak kedai makan tutup sebab Aidil Adha. Pusing pi pusing mai kat Presint Dipomatik , Putrajaya .. ternampak laaa Ramly Halal Mart ni .. Hehehe..

Tapi waktu tu , takde la jual burger dan sebagainya.. Barang basah je ada.. Ok laa.. beli la gak.. boleh makan waktu malas memasak berat berat.. kan kan ?

Antara yang dibeli dan hasilnya malam tadi ialah .. heee..

Sedap meatball dia .. Huhu.. Wife tak sempat hidangkan , aku berkali kali ulang alik ke dapur angkut satu satu… hahahaha ..

Bukan aku je kata sedap.. ramai kawan kawan kat Facebook pun tak menafikannya.. Semua kata sedap ! Siap suruh jadi ahli lagi.. Leh dapat diskaun gitu.. hehe..

Nanti nak cari kat Nilai ni.. Katanya ada cawangannya.. hurmm..

9 komen :

Amirull Izzat berkata... [Reply to comment]

Waah! Tempat sedap2 semuanya jauh.. Haha. Mampu melihat gambar je la..

MyLife Ria berkata... [Reply to comment]

Waahh, lepas ni boleh round kat sana cari meatball tu, buat spaghetti pun sodap nih :)

Thanks share info :)

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

wahhh, selalu gi Mydin je area situ. tak terlintas pulak nak singgah. next time mesti cuba ni.

Ayu sukatiakula berkata... [Reply to comment]

rasanya ada kat salak tinggi

sumysya berkata... [Reply to comment]

dekat nilai x de...di Bandar Baru Salak Tinggi..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Mmg sedappp ..selalu jugak bli ..

Roslan Putra berkata... [Reply to comment]

Depan hotel Empress Salak Tinggi ada... tengok macam2 ada... Tengok harga cam untung gak jadi member... aritu nak apply kad dah abis...

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Wahhh..best ni..nlh pegi ni

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

kilang Ramly near by area rumah Nina.
Kalau harga ahli beza byk. Murah! membership RM5 jer seumur hidup.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI