Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 Oktober 2014

Restoran Lala Pan , Ayer @ 8 Putrajaya

 

Hari ni , aku sekeluarga makan pagi + tengahari  + petang di Ayer @8 , Putrajaya. Restoran pilihan kali ni ialah Lala Pan. Aku tertarik nak makan kat sini sejak semalam.. Masakan kampung gitu..

Apa tu Lala Pan ?

Apa menu dia ? Antaranya ialah … Er , aku order masak lemak cili padi.. Nak gak tau camana rasanya kan ?

Hurmm.. Mahal ke murah ? Heheheh.. Air lak camana ? Apa yang menarik ?

Hurm.. Suasana tenang.. Tak ramai lagi orang tau tempat ni .. Masih baru.. Tapi menurut ‘orang besar’ restoran ni , waktu pejabat memang penuh ! Haaa.. meriah gitu..

Bagus laa kan ? Settle makan , aku ada urusan sedikit sebelum balik. Aku mintak wife tolong settlekan bil … Sampai rumah , aku mintak bil.. hehehe .. Tengok bil .. Standard Putrajaya. Macam kat Paris dah ni …

Mahal eh ? Nak murah , masak sendiri ! Hahahaha.. Sesekali .. Er , sesekali kah ? Semalam ? Huhuh.. Sehari sekali la ni ??? Masyukkkkk .. hahahaha ..

2 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

dhsyt..milo je pn hampir rm4..huhu

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

Minuman macam harga mkn kat pizza hut....ada 2 service charge lagi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI