Sekadar sakat Zahra ?

 

Gi Alamanda malam tadi.. Bawak stroller Bugaboo Bee Zahra jer. Baby Carrier tak bawak sebab tak rasa Qhaliff nak duduk dalam stroller tu pon.. Lebih pada dia nak berlari sana sini..

Jangkaan meleset ! Bila aku pasang jer stroller ni , dia cepat cepat nak duduk ! Tak kasi , meraung situ gakkkk ..

Mengalah ! Mak dia dukung je adik dia .. Hurmm.. Sian..

Bila sampai satu kedai ni , dia bersungguh nak turun. Pastu dia nak berjalan jer ! Hurmm.. Dan akhirnya ?

Dia memilih duduk dalam troli sambil layan tab dia .. Hurmm.. Saja nak menyakat ! Kuat menyakat gak dia ni .. Dah pandai wat lawak lagi terutama bila suruh gi mandi.. Mula la jalan macam orang tuaaaa ! Grrr…

10 ulasan:

  1. tengok muka tu pun tau, Qhaliff nakal.. hihi

    BalasPadam
  2. asalam Bro Ben..hahahaha layang ja qhalif tu ya, lebih selamat tu .,.mudahkan kerja kita dari lari2 susah pula..qlif yang Etuza kenal membesar seiring dengan blog Ben yang terkenal. Sangat hebat. Subahanallah...anugerahNya hargai, sayangi kasihi..

    BalasPadam
  3. Qhaliff nk tarik perhatian ye...sabar yer abg ben...mudah2an dah besar nnt dia yg protect zahra...

    BalasPadam
  4. jeles dgn adik dia kot...
    baru perasan header blog dah baru ;)

    BalasPadam
  5. Comelnya Qhaliff ni. Geram nak cubit je pipi tu:)

    BalasPadam
  6. Dah besar dah anak abg Ben...

    BalasPadam
  7. Dah besar dah anak abg Ben...

    BalasPadam
  8. hehehe.. saja nak tarik perhatian tuu.. comel je kan.. besar dah dia..

    BalasPadam
  9. Qhaliff dah besar sekarang...

    BalasPadam
  10. Hehe.. Biasa la tu.. Nk bermnja...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI