Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 31 Oktober 2014

Sesudu dua madu tualang setiap pagi !

 

 

Hehehe.. Malam detox , siang layan madu ! Sejak dua menjak ni , gitulah aku ! Nak mengembalikan keremajaan gituuuu ! Hehehehe.. Ok pe la kannn.

Apa rasa dia ? Leh tahan sedap ! Tak la rasa cam .. er , nak termuntah ke … Dulu ada ! Aku rasa masa aku beli tu , jenis madu campuran. Kena tipu aku haaa…

Yang ni ? Hurmm.. yang ni boleh gi tengok sendiri di facebook mereka .. Mereka kata original… ehehe.. Harapya gitu la.. Aku bukan pakar nak menilai campuran dan original ..hurmm..

Bagus minum madu pagi pagi .. campur kan dengan telur ayam kampung gitu.. hehehe.. cara orang dulu dulu.. Masalahnya , payah nak jumpa telur ayam kampung di bandar ni.. kan ? Hurmm…

6 komen :

Nadiah berkata... [Reply to comment]

sedap Abg Ben Madu Tualang... Manis... Madu Kelulut Masam dan makin lama simpan makin masam.... Saya suka madu tualang... Sedap.... Pakcik saya pernah pergi naik gunung ambil Madu Tualang ni... Lepas tu kitaorang tolong jualkan....

Noriza MiracleVitamins berkata... [Reply to comment]

Madu tualalng original memang hitam ckit kalernya, rasa pun memang manis bukan macam manis gula yg selalu kita makan tu

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

asalam bro ben..bagus amalan yang baik untuk tetap sihat. minum madu sunnah nabi kita..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

semoga bahagia bersama permata hati yg dah sepasang

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

semoga bahagia bersama permata hati yg dah sepasang

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Madu tualang lum penah rasa lg la En Ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI