Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 22 Oktober 2014

Syarat untuk mandi !

 

Payahhh nak ajak dia mandi .. tak kira pagi , petang atau malam ! Dulu mudah jer .. Ajak je mandi , dia takde pilihan .. Sebab dia baby kan.. so kena ikut jer la ! Hehehehe..

Sekarang ni ? Perghh.. kena main kejar kejar dulu baru leh mandikan dia .. Nak mandi pon kena ada syarat.. Nak ada baldi !! Haihh.. Nak tak nak kena ikut sama mandi .. Licin ! Bahaya wooo dibiarkan ..

Baldi kecik , nak pulak dia.. Aku bagi baldi besar.. meraung raung tak nak.. Hurmm.. Mandikan adik dia je senang ! Hahahah .. Letak dalam besen jer .. Takda pilihan lagi kan ? Tunggu la besar skit.. kan kan ?

12 komen :

Sharinginfoz berkata... [Reply to comment]

seronoknya mandi2 ni

zana fahmi berkata... [Reply to comment]

Haha...Qalif nak mandi dlm bath tub kot----

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

muka dia mencebek tu aduhai geramnye tgk qhaliff ni.comey sgt!

imm berkata... [Reply to comment]

comei sangat mulut cebik gitu..uhuhuu

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Espresi muka tu yang mahal..hehehe..qhaliff ni..nak kena geletek ni,,

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Alahai kesiannya Qhaliff nampak macam merajuk jew tu...

Saya Winnie berkata... [Reply to comment]

alolo... comelnyer...

10 Rawatan Perubatan Pelik

emalin mohd berkata... [Reply to comment]

Macam-macam gaya anak ni kan..

Maria Ismail berkata... [Reply to comment]

Sama macam anak saya, suka sangat masuk dalam baldi...kalau mandi tak nak basahkan rambut lak tu...macam2 karenah.

Suriya Majid berkata... [Reply to comment]

Hahahah, feeling dia duk dalam baldi kecik tu..

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/10/resepi-homemade-play-dough-paling-mudah.html?m=1

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

ekpresi muka qhaliff yang tak boleh menahan tu...hehe

Z@i Z@mR33 berkata... [Reply to comment]

muka chom xleh tahan tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI