Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 7 Oktober 2014

Teh Tarik Place di Ayer@8 , Putrajaya

 

Wife ajak sarapan pagi kat sini sebelum gi Bangsar. Katanya makanan kat sini sedap dan suasananya , menarik ! Tempat yang tersusun bagi aku. Tak abis nak eksplore lagi kawasan ni.. Dengarnya macam macam restoran ada kat sini termasuk Upin Ipin. Nanti nak gi la..

Destinasi pagi ni , Teh Tarik Place. Tempat ni terletak di Presint 8, Putrajaya. Alaa.. dekat Hospital Bersalin tu laaa.. Yang baru tu laaa.. Situ jer .. heeee..

  

Mahal ? Hehehe.. Standard Putrajaya laa.. Tapi makanan , bagi aku yang dah rasa mee goreng dan nasi lemak , mmg ok .. terutama nasi lemak dia ! Haaaa…

Bukak kul berapa ? Kul 9 pagi hingga 11 malam .. Hehehe.. Lambat ? Ok laaa.. takde la ‘kaki curik tulang’ mai lepak sini waktu awal pagi untuk sarapan pagi.. kan kan ?

Ada yang kata roti canai dia pon sedap ! Hurm… Ni kena ajak team #kelabbloggerbenashaari turun sini ni.. huhu …

7 komen :

Ana Baizura Cantek berkata... [Reply to comment]

Sy pernah mkn kt restoren ni tp kat bangi gateway..owner die blanje huhu..teh tarik die kaw..pergh. best!

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Nampak sedapp jer nasi lemak tuu

Izza Jay berkata... [Reply to comment]

Upin ipin kat bawah teh tarik place tu je. Sblh kedai selera d'timor kot nama kedai tu.

http://mrsjaysblog.blogspot.com/

Anira Abdul berkata... [Reply to comment]

Perghhh....utk yg teh tarik addict...kn g tmpt ni...tgk environment kedai pun dh menarik.

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Aben try restoren lalapan lak . Asam pedas sedapp . Aduih lapaq

Nadia Razali berkata... [Reply to comment]

Nak try jugak la..selama ni suka jjcm kat bangi je

Http://hannahnuriman.blogspot.com

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Ajak team kelabbloggerbenashaari jgn lupa halo halo sy..hehehe dekat sgt tempat ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI