Teh Tarik Place di Ayer@8 , Putrajaya

 

Wife ajak sarapan pagi kat sini sebelum gi Bangsar. Katanya makanan kat sini sedap dan suasananya , menarik ! Tempat yang tersusun bagi aku. Tak abis nak eksplore lagi kawasan ni.. Dengarnya macam macam restoran ada kat sini termasuk Upin Ipin. Nanti nak gi la..

Destinasi pagi ni , Teh Tarik Place. Tempat ni terletak di Presint 8, Putrajaya. Alaa.. dekat Hospital Bersalin tu laaa.. Yang baru tu laaa.. Situ jer .. heeee..

  

Mahal ? Hehehe.. Standard Putrajaya laa.. Tapi makanan , bagi aku yang dah rasa mee goreng dan nasi lemak , mmg ok .. terutama nasi lemak dia ! Haaaa…

Bukak kul berapa ? Kul 9 pagi hingga 11 malam .. Hehehe.. Lambat ? Ok laaa.. takde la ‘kaki curik tulang’ mai lepak sini waktu awal pagi untuk sarapan pagi.. kan kan ?

Ada yang kata roti canai dia pon sedap ! Hurm… Ni kena ajak team #kelabbloggerbenashaari turun sini ni.. huhu …

7 ulasan:

  1. Sy pernah mkn kt restoren ni tp kat bangi gateway..owner die blanje huhu..teh tarik die kaw..pergh. best!

    BalasPadam
  2. Nampak sedapp jer nasi lemak tuu

    BalasPadam
  3. Upin ipin kat bawah teh tarik place tu je. Sblh kedai selera d'timor kot nama kedai tu.

    http://mrsjaysblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Perghhh....utk yg teh tarik addict...kn g tmpt ni...tgk environment kedai pun dh menarik.

    BalasPadam
  5. Aben try restoren lalapan lak . Asam pedas sedapp . Aduih lapaq

    BalasPadam
  6. Nak try jugak la..selama ni suka jjcm kat bangi je

    Http://hannahnuriman.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Ajak team kelabbloggerbenashaari jgn lupa halo halo sy..hehehe dekat sgt tempat ni..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009