Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 Oktober 2014

‘The Walking Dead ‘ Season 5 semakin kejam !

 

Hehehe.. Antara siri yang aku gemar dari dulu.. Selain Walking Dead , aku layan The Arrows , Supernatural dan Grims .. Lain lain , malas nak follow..

Musim 5 punya The Walking Dead , bermula dengan sangat best ! Perghhh.. Memang sangat menarik kali ni. Tak macam dulu punya ! Adeh.. Baru nak ‘best’ , dah bersambung ! Pergh.. memang sakit hati !

Musim 5 , episod 1 , 2 dan hari ni akan keluar 3 memang mendebarkan ! Dah muncul watak kanibal iaitu manusia makan manusia !! Bukan zombie yer tapi manusia yang tiada bekalan makanan mula makan manusia yang lain ! Hurmm..

Manusia makan manusia.. Hurm.. aku tak hairan dah pun.. Zaman ni , mmg ramai dah manusia makan manusia yang lain ! Tak kira kawan , saudara atau jiran tetangga.. Makan tetap makan ! Asal perut senantiasa terisi .. Hurmm..

4 komen :

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

walking dead tak layan la..tak sempat..tp the arrows ngan supernatural mmg layan..best kot..

tarmizi berkata... [Reply to comment]

best cite ni mcm zombie. mcm mana dia boleh buat mayat betul siap ada lalat tu raspek..

Mylo Mymfh berkata... [Reply to comment]

sama la kita... mula2 hubby x suke cite ni..pastu lama2 bila sy slalu tgk..dia pon terjebak sama..hahaha osemmm... x sabo nk tgk episod 3 pnya..kaki black guy tu kena ptong wat steak..haha... and supernatural..yg tu pn layan..ohh dean..suke ttgk dia..haha

ezaiza Iza berkata... [Reply to comment]

Akk layan disney xd, disney xd, disney xd, disney channel, tv1q... tu je

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI