‘The Walking Dead ‘ Season 5 semakin kejam !

 

Hehehe.. Antara siri yang aku gemar dari dulu.. Selain Walking Dead , aku layan The Arrows , Supernatural dan Grims .. Lain lain , malas nak follow..

Musim 5 punya The Walking Dead , bermula dengan sangat best ! Perghhh.. Memang sangat menarik kali ni. Tak macam dulu punya ! Adeh.. Baru nak ‘best’ , dah bersambung ! Pergh.. memang sakit hati !

Musim 5 , episod 1 , 2 dan hari ni akan keluar 3 memang mendebarkan ! Dah muncul watak kanibal iaitu manusia makan manusia !! Bukan zombie yer tapi manusia yang tiada bekalan makanan mula makan manusia yang lain ! Hurmm..

Manusia makan manusia.. Hurm.. aku tak hairan dah pun.. Zaman ni , mmg ramai dah manusia makan manusia yang lain ! Tak kira kawan , saudara atau jiran tetangga.. Makan tetap makan ! Asal perut senantiasa terisi .. Hurmm..

4 ulasan:

  1. walking dead tak layan la..tak sempat..tp the arrows ngan supernatural mmg layan..best kot..

    BalasPadam
  2. best cite ni mcm zombie. mcm mana dia boleh buat mayat betul siap ada lalat tu raspek..

    BalasPadam
  3. sama la kita... mula2 hubby x suke cite ni..pastu lama2 bila sy slalu tgk..dia pon terjebak sama..hahaha osemmm... x sabo nk tgk episod 3 pnya..kaki black guy tu kena ptong wat steak..haha... and supernatural..yg tu pn layan..ohh dean..suke ttgk dia..haha

    BalasPadam
  4. Akk layan disney xd, disney xd, disney xd, disney channel, tv1q... tu je

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.